VOJVODINA SPREMNA ZA ZVEZDU: "Atmosfera je dobra, optimistični smo"!
Foto: Starsport©

Superliga Srbije

VOJVODINA SPREMNA ZA ZVEZDU: "Atmosfera je dobra, optimistični smo"!

On je istakao da je ceo pripremni period Vojvodine bio baziran na jakim utakmicama jer njegovu ekipu i u prvenstvu čeka težak raspored

Objavljeno:

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je danas da je optimista pred start nove sezone i pred gostovanje Crvenoj zvezdi i dodao da od svoje ekipe očekuje čvrstu, disciplinovanu i borbenu igru.

- Optimizam gradimo na tome što smo mogli da vidimo u pripremnom periodu. Momci od prvog dana treniraju jako dobro, pozitivni su, vlada dobra atmosfera. Tim je renoviran, potrebno je malo i strpljenja - rekao je Đorđević, prenosi klub.

- Osim utakmice protiv Maribora, u kojoj sam morao da promešam sastav, bili smo maksimalno disciplinovani i zato ne vidim razlog da i u prvom kolu protiv Crvene zvezde ne odigramo najbolje što umemo - dodao je on.

Fudbaleri Vojvodine sutra počinju novu sezonu u Super ligi Srbije gostovanjem Crvenoj zvezdi.

- Imamo privilegiju da igramo u prvom kolu na Marakani gde će biti dosta publike, koja se vraća na stadion. Očekujem da momci izadju hrabro kao što smo igrali i do sada.

On je istakao da je ceo pripremni period Vojvodine bio baziran na jakim utakmicama jer njegovu ekipu i u prvenstvu čeka težak raspored.

- Samo na takvim utakmicama može da se vidi kvalitet ekipe. Mogli smo da zakažemo i laganije utakmice, gde neke mane mogu i da se sakriju, ali naše pripremne utakmice su bile prave takmičarske, pa su takvi bili i rezultati 0:0, 1:0, 2:0-

On je naveo da je njegova ekipa u meču protiv Makabija morala da igra disciplinovano, tvrdo i na kontranapade i istakao da je ta utakmica model kako novosadski tim treba da igra u "tim jačim utakmicama".

- Ne znam da li ćemo uspeti da ga sprovedemo u Beogradu, ali garantujem da ćemo se potruditi - dodao je Đorđević.

Trener Vojvodine je istakao da su ambicije za novu sezonu u skladu sa veličinom kluba.

- Vojvodina je veliki klub i njeni ciljevi su uvek najveći. Borićemo se da osvojimo i prvenstvo i Kup, ali ne znam da li ćemo uspeti u tome. Znam da ćemo raditi i da ćemo se boriti. po karakteru sam uvek optimista i to hoću da prenesem i na igrače.

- Zvezda ima možda i najjači tim u poslednjih 10 godina, imaće i publiku na svojoj strani i biće jako teško, čak je i tradicija na njihovoj strani. Ne bih da pričam o drugom kolu, ali mogu samo da kažem da ćemo u svakom meču ići na pobedu - istakao je on.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.