E, TO SE ZOVE AMAJLIJA: Sa ovim igračem u timu Partizan samo pobeđuje! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Fonet

Treba da igra i povređen!

E, TO SE ZOVE AMAJLIJA: Sa ovim igračem u timu Partizan samo pobeđuje! (VIDEO) (FOTO)

Dečko rođen u Zemunu ima fantastičan pregled igre, odlično se postavlja, a fudbalska inteligencija mu je jedna od najjačih strana
Objavljeno: 19:02h
foto: Saša Pavlić Koky

Od kada je stari-novi trener došao u Humsku, Jevtović je u igri proveo gotovo sve minute, a Partizan u pet utakmica na kojima je bivši igrač jakovačkog Srema, Hajduk Kule i Novog Pazara komandovao sredinom terena (zajedno sa Evertonom Luizom), je primio samo jedan gol, a uzeo svih 15 bodova!

A sam Jevta nam je otkrio i jedan veoma interesantan podatak! U ovoj kalendarskoj godini, sa njim na terenu nije izgubljen nijedan bod! Nijedan jedini... Sve pobede, i to neke više nego lagane!

Doduše, od tada je bio na travnatoj podlozi svega deset puta, zbog prethodno objašnjenih problema sa Tomićem, ali, na tih deset mečeva, Partizan je primio samo sedam pogodaka, kada je liga u pitanju!

I, moramo da dodamo... Ukoliko vas je zaintrigiralo ovo što smo napisali o njemu, u narednim danima ćete biti u prilici da odgledate kako smo se proveli igrajući PES sa njim u drugoj epizodi našeg serijala PESPRESO!

Radnički Niš - Partizan 0:1

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.