ZA KRSTOVIĆA STIGLE MILIONSKE PONUDE: Zvezda PRESEKLA, oba kluba su EVROPSKOG RENOMEA
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

tražen

ZA KRSTOVIĆA STIGLE MILIONSKE PONUDE: Zvezda PRESEKLA, oba kluba su EVROPSKOG RENOMEA

Mladi napadač kupio trenera Dejana Stankovića zalaganjem i golovima tokom priprema u Austriji

Objavljeno: 21:17h

Nikola Krstović bio je jedan od junaka trijumfa Crvene zvezde nad Partizanom u finalu Kupa Srbije. U istom ritmu mladi centarfor nastavio je i tokom priprema u Austriji, kada je bio jedan od najboljih i najproduktivnijih igrača crveno-belih.

Dobre partije momka iz Crne Gore nisu prošle nezapaženo. Kao što rekosmo, posebno u finalu Kupa, kada je i imao jedan verbalni duel sa golmanom crno-belih Vladimirom Stojkovićem. Na adresu Crvene zvezde u Ljutice Bogdana stigle su i dve konkretne ponude. Prva je bila od belgijskog Kortrajka, a druga od slovačkog Slovana, prvaka te države.

Međutim, čelnici Crvene zvezde odlučili su da nijednu od ponuda, iako su bile milionske, ne uzmu ni u razmatranje. To je samo pokazatelj da trener crveno-belih Dejan Stanković ozbiljno računa na korpulentnog napadača, koji je itetako ozbiljna konkurencija pridošlici Loiju Dioniju i Zvezdinoj devetki Milanu Pavkovu.

Ako se zna da je pred početak prošle sezone imao koronu, onda je sasvim jasno zašto Krstović pruža možda i najbolje partije u crveno-belom dresu. Nikola Krstović ima 21 godinu, a u Crvenu zvezdu stigao je u zimu 2019. iz Zete iz Golubovaca. I ove sezone imaće status bonus igrača u Superligi, pa je sasvim jasno zašto crveno-beli nemaju nameru da ga se olako odreknu.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.