Švajni je juče bio na utakmici Partizana, ali sada je Zvezda uzvratila udarac! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

puka slučajnost

Švajni je juče bio na utakmici Partizana, ali sada je Zvezda uzvratila udarac! (VIDEO)

Igrač Mančester junajteda je viđen u Pioniru na meču crno-belih i Olimpije, a već sledeći dan "Marakanu" je posetila legenda nemačkog fudbala... Naravno, šalimo se malo, sve je to puka slučajnost. Lepo je videti da se takvi asovi interesiju za naša dva najveća kluba
Objavljeno: 18:46h

Povod da se prisetimo ove utakmice je poseta Crvenoj zvezdi nekadašnjeg nemačkog fudbalera Hansa Vajnera, igrača Herte i Bajerna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sa minhenskim klubom gostovao je na Marakani tog 12. decembar 1979. godine. Seća se odlične atmosfere koja je tada vladala na stadionu.

- Ovo je divan stadion, publika je blizu terena, osećate pravu fudbalsku atmosferu. Sećam se navijanja koje je trajalo bez prestanka svih 90 minuta, kao i toga da rezultat na kraju bio nepovoljan po moju ekipu. Ipak, Beograd mi je ostao u lepom sećanju, a u toku ovih nedelju dana sam imao prilike još bolje da ga upoznam i ponovo se zaljubim u njega - rekao je Vajner.

Da podsetimo, Zvezda je tada pobedila Minhenski Bajern rezultatom 3:2 u osmini finala Kupa UEFA golovima Duleta Savića, Vladimira Petrovića i Srebrenka Repčića.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.