Novi Pazar je zbog ovog sudije želeo da povuče ekipu sa terena!
Foto: Saša Pavlić Koky

novi problemi

Novi Pazar je zbog ovog sudije želeo da povuče ekipu sa terena!

Novi Pazar je poražen od Radnika u Surdulica sa 3:1 u 12. kolu Super lige Srbije, iako su u 22. minutu gosti poveli golom Alivodića
Objavljeno:

Predsednik Novog Pazara Kemal Mehmedović rekao je danas da je zbog sudijskih nepravdi i odnosa rukovodstva Radnika razmišljao o povlačenju ekipe sa stadiona u Surdulici i zatražio reakciju čelnika Fudbalskog saveza Srbije .

- Zatečeni smo suđenjem i prijemom, ne znam da li se to dešava jer je u pitanju Novi Pazar. Posle isključenja Envera Alivodića bio sam u dilemi da li nastaviti takmičenje, ali me je od odustajanja odvratila želja za borbom i jedinstvo igrača i stručnog štaba. Zahtevamo da se sudija (Bojan Nikolić) i njegovi pomoćnici diskvalifikuju. Čak je većina navijača Radnika bojkotovala njihovo suđenje - rekao je Mehmedović.

Novi Pazar je poražen od Radnika u Surdulica sa 3:1 u 12. kolu Super lige Srbije, iako su u 22. minutu gosti poveli golom Alivodića. Taj fudbaler isključen je u narednih pet minuta zbog dve javne opomene, a Pazarci su kažnjeni sa još sedam žutih kartona.

- Verujemo čelnicima FSS-a, a posebno je za pohvalu odnos koji prema nama ima predsednik Slaviša Kokeza. Nadam se da još ima časnih i poštenih ljudu i da će rešiti problem delegiranja sudija. Stvari koje su delioci pravde radili u Surdulici, a koje su ugrozile naš klub, ne smeju da se ponove. Sve loše što se dešava u našem fudbalu pripisuje se nama, za dobre stvari zaslužni su drugi i to je vid diskriminacije - naveo je Mehmedović.

On je pojasnio da je doneo odluku o napuštanju lože stadiona u Surdulici jer nije želeo da Novopazarci budu ponižavani od strane domaćina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.