STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: "Raduje me reakcija u drugom poluvremenu"!
Foto: Starsport

pripreme

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN: "Raduje me reakcija u drugom poluvremenu"!

Nikad ne znaš kako će u Evropi da se sudi, pa možeš zbog pogrešne situacije da ispadneš

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković istakao je nakon remija sa Šturmom (1:1), da je prezadovoljan odrađenim pripremama i da je ovo jedna ozbiljna grupa momaka.

On je istakao da je ekipi bila potrebna jedna ovako takimčarska utakmica kao protiv Šturma (1:1) kako bi videli u kakvom se stanju nalazi ekipa:

- Ja sam preazdovoljan jer nam je ovo trebalo, to se osetilo u prvih 20 minuta. Jak protivnik pritisak, publika, ali to sve ide u svrhu dobrih i jakih priprema jer je protivnik bio odličan i ozbiljna provera, jer za 10 dana počinjemo takmičenje. Zato i koristimo pripreme da probamo nešto, da vidimo kako ide sa tri igrača nazad. Ali, neko će reći “šta sad probaš kad ide takmičenje”, ali za to služe pripeme. Najviše me raduje reakcija u drugom poluvremenu. Mogli smo i neki gol više da damo, sve ostale greške su okej. Možda bi zamerio kod penala, ali ne može tako da se uđe u duel. Nikad ne znaš kako će u Evropi da se sudi, pa možeš zbog pogrešne situacije da ispadneš - kaže Stanković.

Na ovim pripremama nametnuo se i mladi Petar Stanić:

- On ima sve da se nadogradi i neću da ga hvalim, ali da ima sve da bude paklen igrač ima sve - kaže Stanković i dodaje da je ekipa kompletirana.

- Sve ono što smo želeli, to smo doveli shodno budžetu. Dobre stvari smo uradili doveli dobre igrače. Dobili smo kvalitet sa tim igračima, ovo je ozbiljna grupa momaka sa ozbiljnim liderima i ozbiljnim momcima - zaključuje Stanković.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.