PRVI TRENING DRAGOVIĆA I DIONIJA U ZVEZDI: Francuz otkrio šta su mu saigrači rekli o klubu, CILJA LIGU ŠAMPIONA!
Foto: fkcrvenazvezda.com

promocija pa na teren

PRVI TRENING DRAGOVIĆA I DIONIJA U ZVEZDI: Francuz otkrio šta su mu saigrači rekli o klubu, CILJA LIGU ŠAMPIONA!

Aleksandar Dragović i Lois Dioni su odradili prvi trening na terenima novog kluba, Crvene zvezde

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas Loisa Dionija, iskusnog francuskog napadača, koji je rekao da mu je zadovoljstvo što će sa crveno-belima imati šansu da se bori za plasman u Ligu šampiona.

- Cilj je ulazak u Ligu šampiona. To bi bilo veliko dostignuće i prva dobra stvar za klub i za mene lično. Nadam se da ću pružiti najbolju igru u svojoj karijeri i pokazati svoj talenat - rekao je Dioni, prenosi klub.

On je naveo da je gledao utakmice Zvezde u Ligi Evrope prošle sezone i da je, kako je istakao, bio "impresioniran jer je video veoma jaku ekipu".

- Srećan što sam došao ovde u klub i hvala svim navijačima na dobrodošlici koju su mi uputili preko društvenih mreža - rekao je on.

Dioni je o Crvenoj zvezdi pričao sa svojim dosadašnjim saigračima u Francuskoj.

- Pričao sam sa svojim saigračima u Anžeu. Rekli su mi da je reč o velikom klubu i da je ogroman pritisak i da je to ekipa koja ima sjajne navijače pred kojima je uživanje igrati - rekao je on.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da je trener Dejan Stanković tražio profil napadača kao što je Dioni.

- Različit je u odnosu na tipove napadača koje trenutno imamo. Brz je i agresivan, dobro pritiska protivničku odbranu i napada prostor i verujem da će se brzo uklopiti u zahteve Stankovića - rekao je Mrkela.

- Dolazi iz jake lige kao što je francuska, gde je odigrao dosta mečeva i stekao iskustvo. Siguran sam da će mnogo značiti našem timu - zaključio je on.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.