IBRA SREO I VEĆEG OD SEBE, PA SE POHVALIO: Ovekovečen neverovatan susret dvojice NAJBOLJIH - EL FENOMENO!

Brutalno

IBRA SREO I VEĆEG OD SEBE, PA SE POHVALIO: Ovekovečen neverovatan susret dvojice NAJBOLJIH - EL FENOMENO!

Na društvenim mrežama i danas je hit video koji je nastao pre skoro 15 godina kada je Ibrahimović prvi put igrao protiv Ronalda

Objavljeno:

Iskusni švedski napadač Zlatan Ibrahimović još uvijek uživa u ljetnom odmoru.

Ibrahimović se povredio pred sam kraj sezone na utakmici između Juventusa i Milana zbog čega nije bio u mogućnosti da nastupi za Švedsku na Evropskom prvenstvu.

On se još uvek oporavlja od povrede, ali to ga nije sprečilo da uživa u svom odmoru, te napuni baterije pred nove izazove.

Međutim, sinoć je Ibra na Ibici sreo svog idola Ronalda i morao je objaviti fotografiju na društvenim mrežama.

- Samo zamisli Ronaldo... - napisao je Ibrahimović aludirajući na to šta bi bilo da je ovaj dvojac uspeo zaigrati u istom klubu.

- Najbolji protivnik u mojoj karijeri? Igrao sam protiv mnogih igrača, tako da ne znam koga izabrati. Ali, rekao bih Ronaldo, El Fenomeno. Zašto? Zato jer je bio moj idol i zato što je kompletan kao fudbaler. Nikada, po mom mišljenju, neće biti boljeg od njega - rekao je Ibrahimović jednom prilikom.

Takođe, na društvenim mrežama i danas je hit video koji je nastao pre skoro 15 godina kada je Ibrahimović prvi put igrao protiv Ronalda.

Bilo je to na meču između Intera i Milana, a Ibrahimović je kao malo dete gledao Ronalda i uživao. Brazilcu u jednom trenutku nije bilo jasno zašto ga Ibra tako posmatra, te se okrenuo i gledao da ne gleda nekoga iza njega.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.