RONALDO JE ZA SADA U "STAROJ DAMI", A ZA BUDUĆNOST ĆEMO VIDETI: Počela nova era u Juventusu, fokus na Kristijanu!
Foto: Profimedia

ovo obećava

RONALDO JE ZA SADA U "STAROJ DAMI", A ZA BUDUĆNOST ĆEMO VIDETI: Počela nova era u Juventusu, fokus na Kristijanu!

Inače, najpopularniji igrač današnjice je odigrao odličan EURO, barem iz perspektive postignutih golova jer je u grupnoj fazi strelac bio pet puta

Objavljeno:

Odmah po ispadanju Portugala počelo se špekulisati o budućnosti Kristijana Ronalda.

I pre Evropskog prvenstva za Ronalda se pisalo kako će sigurno napustiti Juventus, a nakon ispadanja pojavila se informacija da mu neće biti ponuđen novi ugovor.

Danas je u torinskom klubu zvanično počela nova era kada je predstavljena nova garnitura vodećih ljudi. Fabija Paraticija će zameniti Federiko Šerubini.

Šerubini je odmah govorio o statusu Ronalda za kog je rekao da ostaje te da će se pojaviti na pripremama kao što je i planirano.

- Ne može se pričati o Ronaldovom transferu jer nema signala ni sa njegove ni sa Juventusove strane. Prezadovoljni smo sa Ronaldom, čim se završi njegov zasluženi odmor priključiće se ekipi. Okupljanje je planirano za 14. juli bez reprezentativaca - rekao je Šerubini.

- Trenutni signali od Ronaldovog agenta ne idu u smeru transfera igrača koji je u centru našeg projekta. Nemam kristalnu kuglu da znam šta će biti u budućnosti, ali danas je situacija takva da smo srećni da je Kristijano u centru naše ekipe - dodao je novi sportski direktor u Juventusu.

Ronaldo u Juventusu na godišnjem nivou ima platu od 31 miliona evra i gledajući stanje u ostalim velikanima vrlo je izvesno da će i sledeće godine biti stanovnik Torina.

Inače, najpopularniji igrač današnjice je odigrao odličan EURO, barem iz perspektive postignutih golova jer je u grupnoj fazi strelac bio pet puta te je postao najefikasniji fudbaler u Iistoriji evropskih prvenstava sa ukupno 14 golova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.