NEMA PREDAHA NA ZVEZDINIM PRIPREMAMA: Igra na dva gola sa osmesima na licima (FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

ORNI ZA RAD

NEMA PREDAHA NA ZVEZDINIM PRIPREMAMA: Igra na dva gola sa osmesima na licima (FOTO)

Igrači su bili više nego fokusirani da urade sve zadatke

Objavljeno:

Nema predaha za fudbalere Crvene zvezde, koji su i ovog jutra od 10 časova bili orni za predan rad.

Sunce je zamenilo kišu u Štegersbahu, pa su izabranici Dejana Stankovića ponovo po izuzetno toplom vremenu istrčali na teren i narednih 90 minuta bili i više nego fokusirani da urade sve ono što im se postavi kao zadatak.

Trening je počeo laganim aerobnim vežbama, a igrači su kao po ustaljenom principu bili podeljeni u dve grupe. Jedni su radili istezanja, a drugi sa pilates loptama, pa su se potom zamenili.

Posle toga usledilo je ono što igrači najviše vole - igra na dva gola sa osmesima na licima. Prvo su igrali rukama i glavom. Taj deo treninga je posebno prijao igračima, naročito jer je važilo pravilo da dok fudbaler nosi loptu, protivnik ne sme da ga dodirne kako je ne bi izgubio. To je donelo mnoštvo osmeha, reakcija i lepih realizacija glavom. Onaj ko je gubio, morao je da odradi sklekove za kaznu, a "beli" tim je bio nešto uspešniji.

FK Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Kada se prešlo na igru loptom, važilo je pravilo da se gol može postići samo udarcem iz vazduha. Zbog toga je viđeno mnoštvo dobrih poteza, a prednjačili su Katai i Krstović koji je postigao gol za pobedu svog tima.

I pored napornog vremena, igrači nisu imali pauzu, pa je istrčavanje obeležilo kraj današnjeg prvog treninga. Mnogo kilometara je Federiko Panonćini postavio pred igrače, posle čega su se rashladili ulaskom u burad sa ledom. Fudbaleri su se potom uputili u hotel, gde ih čeka odmor do popodneva kada će se ponovo naći na terenu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.