DOGOVOREN ARNAUTOVIĆ: Napadač Austrije pronašao novi klub!
Foto: Profimedia

i to uz bogat ugovor

DOGOVOREN ARNAUTOVIĆ: Napadač Austrije pronašao novi klub!

Marko je u četiri utakmice nove sezone postigao već tri pogotka za 300 minuta na terenu

Objavljeno:

Jedan od najboljih austrijskih fudbalera Marko Arnautović će po svemu sudeći postati novi fudbaler Bolonje. I za to će imati bogata primanja. Marko je u svojoj bogatoj karijeri igrao u Italiji i to za Inter.

Naime, u Italiji kruži informacija da je Bolonja dogovorila Arnautovićev transfer, a čak su poznati i detalji ovog posla. Dok bi Arnautović trebalo da potpiše kao slobodan igrač onog trenutka kada se rastane sa Šangajem SIPG, u Bolonji ga navodno čeka plata od 2.700.000 evra godišnje! To je ukupno 8.100.000 evropskih novčanica za tri godine, koliko bi reprezentativni napadač Austrije trebalo da inkasira na stadionu Renato Dalara.

Pod uslovom da je vest sa Čizme zaista tačna, Arnautović će postati ubedljivo najplaćeniji igrač u klubu! U ovom trenutku najplaćeniji su Nikola Sansone i Roberto Sorijano sa po 1.600.000 evra godišnje. Arnautović je ugovorom i dalje vezan za Šangaj s kojim je potpisao pre dva leta kada je prelazio iz Vest Hema za 25.000.000 evra. Preostalo mu je da u Kini odradi još godinu i po dana, s tim što klubovi širom Kine uveliko puštaju igrače da odu sa čistim papirima posle odluke državnih vlasti da zatvore vrata astronomskih investicijama u toj zemlji.

Arnautović je u četiri utakmice nove sezone postigao već tri pogotka za 300 minuta na terenu. Sa reprezentacijom Austrije igraće utakmicu osmine finala protiv Italije u subotu od 21 čas.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.