NISKI UDARCI ULTRASA PARME: Bufonu su sasuli sve u lice - OBUKAO SI US**NI DRES JUVENTUSA, MALI SI I JADAN ČOVEK!
Foto: Profimedia

Žestoko

NISKI UDARCI ULTRASA PARME: Bufonu su sasuli sve u lice - OBUKAO SI US**NI DRES JUVENTUSA, MALI SI I JADAN ČOVEK!

Bufon sa Juventusom nikad nije osvojio evropski trofej

Objavljeno:

Nakon dugih 20 godina, Đanluiđi Bufon (43) vratio se u matični klub Parmu, no njegov dolazak nisu pozdravili navijači tog kluba.

Nedugo nakon službene potvrde njegovog povratka ispred stadiona 'Enio Tardini', navijači su napisali poruku, odnosno u navijačkom žargonu 'transparent' kojim su pokazali što misle o Bufonu.

- Otišao si kao plaćenik, ne možeš se vratiti kao heroj. Poštuj dres!

- Prije 20 godina si obećao da nikad nećeš nositi us*ani dres Juventusa, a onda si tri nedelje posle potpisao za njega. Sad se vraćaš u jedini klub koji te učinio pobednikom u Evropi. Nakon svega ti samo želimo poručiti da si za nas mali čovek i da ćeš to zauvek ostati - stoji u saopštenju ultrasa Parme.

Pod "pobednik u Evropi", navijači se referiraju na Kup Uefa, jedini Bufonov evropski trofej koji je osvojio upravo u Parmi pre nego što je za 52 miliona evra prešao u redove mrskog rivala Juventusa.

I istina, Bufon sa Juventusom nikad nije osvojio evropski trofej, ali je zato pokorio Italiju gde je titulu prvaka osvajao čak deset puta, a tome je dodao i pet trofeja u Kupu te šest u Superkupu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.