KAKO IZGLEDA JEDAN RONALDOV DAN: Pojede šest obroka i pije samo vodu
Foto: EPA/Hugo Delgado

sve se zna

KAKO IZGLEDA JEDAN RONALDOV DAN: Pojede šest obroka i pije samo vodu

Kada odluči da se počasti pojede picu, ali ne češće od jednom nedeljno

Objavljeno: 12:10h

Zbog poteza na konferenciji za medije prilikom ulaska u salu kada je pomerio dve flašice Koka Kole, Kristijano Ronaldo nije silazio sa naslovnih strana brojnih svetskih medija.

Poznato je da Ronaldo ne voli gazirana pića, a evo kako izgleda njegov jelovnik.

Na njemu se nalaze samo najkvalitetnije namirnice, a jede šest manjih porcija u danu. Tokom dama ima jedan doručak, dva ručka, jednu užinu i dve večere.

Za doručak najradije bira šunku i posni sir, dok ruča pileće meso, salate, ribu i masline. Užina je, zavisno od dana, voće ili tost s avokadom. Večera su ponovo meso i povrće pa riba uz povrće.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Miguel A Lopes

Na njegovom jelovniku zabranjena je, osim gaziranih pića i smrznuta prerađena hrana, a kada se odluči da se počasti pojede picu, ali ne češće od jednom nedeljno. Nakon toga obavezno napravi 500 trbušnjaka, zbog čega se i može pohvaliti sa samo sedam posto telesne masti.

Ronaldo jako puno pažnje posvećuje i tome koliko i kada spava. Njegova opsesija ide toliko daleko da o njegovom snu brine poseban stručnjač.

Ronaldo trenutno nastupa za nacionalni tim Portugalije koji u subotu u okviru drugog kola Evropskog prvenstva igra derbi meč protiv Nemačke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.