AUUUU, LOŠE VESTI ZA CRVENO-BELE: Leće izvodi Zvezdu pred sud zbog transfera FALKA!
Foto: FK Crvena zvezda

STRAŠNO

AUUUU, LOŠE VESTI ZA CRVENO-BELE: Leće izvodi Zvezdu pred sud zbog transfera FALKA!

On je sazvao konferenciju za novinare na kojoj je otkrio da je Crvena zvezda prekršila dogovor o formuli transfera završenog prošlog januara

Objavljeno:

Fudbalski klub Crvena zvezda se nalazi pred velikim problemom. Kako navodi Mozzart, Leće sprema tužbu protiv crveno-belih zbog neispoštovanih dogovora.

Tako bar tvrdi predsednik italijanskog kluba Saverio Stiči Damijani. On je sazvao konferenciju za novinare na kojoj je otkrio da je Crvena zvezda prekršila dogovor o formuli transfera završenog prošlog januara.

- Imamo igrače na kojima nam svi zavide, mnogi su danas protagonisti u svojim reprezentacijama. Pojačali smo mlađe kategorije, neki su odatle ušli u prvi tim. S budžetom od 30.000.000 evra nismo imali mnogo šanse za Seriju A. Klubovi poput Spala i Breše su mogli da prodaju svoje talente za veliki novac- priča Damijani i dodaje:

- Na primer, mi za Petričonea i Falka nismo dobili veliki novac, s obzirom na sve i interesovanje koje je postojalo. Osim toga, Crvena zvezda nije ispoštovala naš dogovor transfera, zbog čega ćemo ići pred UEFA.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.