HEROJ KOGA JE SRBIJA ČEKALA: Marakana ti skandira, a nisi igrao za Zvezdu? Pa, ti si pakao od igrača! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

dočekasmo ga

HEROJ KOGA JE SRBIJA ČEKALA: Marakana ti skandira, a nisi igrao za Zvezdu? Pa, ti si pakao od igrača! (FOTO) (VIDEO)

Mnogo je ovaj narod želeo i čekao junaka, punih 7 godina, čije ime će odzvanjati najvećim srpskim stadionom
Objavljeno: 16:54h

Dušaaaan Tadić! Dušaaaan Tadić! Orilo se u nedelju uveče na najvećem srpskom stadionu, a to ime je prelazilo i preko usana onih koji su preko TV-a gledali čarolije u izvođenju maestra iz Bačke Topole!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

OVAKVU SRBIJU BI SVI ŽELELI DA GLEDAJU: Odbrana škripi, ali su majstorije Mitrovića i Tadića srušile Austriju! (FOTO) (VIDEO)

Naterati bilo čije navijače da vam skandiraju puno ime i prezime nije lako, a to uraditi u Srbiji je mnogo teška rabota!

foto: Fonet/aleksandar Koković

Zemlja u kojoj se svako razume u fudbal i zna šta je najbolje, i uvek je on u pravu i sve misli da bi umeo bolje od nekoga, a kada treba da se pljune po nekome to je najlakše - zaraditi takvu čast spada u domen teorije.

TADIĆ = SRBIJA! Dušan Silni je u dresu Orlova uradio nešto što ova nacija ne pamti! (VIDEO)

Igrali su pre njega veliki asovi na terenu Marakane, davali evrogolove, izvodili neviđene fore i finte, ali mnogi su ostali uskraćeni za takvu vrstu uzdizanja na pijedestal i samo retki su bili privilegovani da čuju ono što je prethodne večeri čuo kreativni dribler.

A kada se to dogodi sa fudbalerom koji nije bio ni blizu toga da je igrač tima, koji je inače domaćin na tom stadionu, Crvene zvezde, onda sve to samo još više daje na dostignuću "mozga" Muslinovih "orlova".

Nije im dugo trebalo: Dušan Tadić na meti fudbalskog velikana, Sautempton otkrio za koliko ga pušta!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.