LACIO DOVODI JOŠ JEDNOG REPREZENTATIVCA SRBIJE? Novi trener Rimljana želi njega i Albanca u timu čim potpiše!
Foto: EPA/ETTORE FERRARI

da li će ga sms dočekati?

LACIO DOVODI JOŠ JEDNOG REPREZENTATIVCA SRBIJE? Novi trener Rimljana želi njega i Albanca u timu čim potpiše!

S obzirom da sportski direktor rimskih orlova Igli Tare ima odlične konekcije na Balkanu i redovno u Lacio dovodi zemljake, ali i srpske fudbalere, izgleda da mu nije teško da ostvari Sarijevu želju

Objavljeno:

Nikola Maksimović nije uspeo da se sa Napolijem plasira u Ligu šampiona, izmakla im je u poslednjem kolu Serije A.

A sledeće sezone će to po svemu sudeći pokušati sa rivalom iz Rima, Laciom, gde je rešio da ga dovede stručnjak sa kojim je 2106-2018. sarađivao u Napulju.

Mauricio Sari bi danas trebalo da bude imenovan kao naslednik Simonea Inzagija u Laciju, a među prvim pojačanjima je zahtevao upravo Maksimovića i Elseida Hisaja iz svog bivšeg kluba.

Elseid Hisaj
Elseid Hisajfoto: Youtube / Printscreen

S obzirom da sportski direktor rimskih orlova Igli Tare ima odlične konekcije na Balkanu i redovno u Lacio dovodi zemljake, ali i srpske fudbalere, izgleda da mu nije teško da ostvari Sarijevu želju.

Ili je to već učinio? Na sajtu Lacija sinoć se pojavio tekst koji je to dodatno nagovestio, ali je ubrzo izbrisan sa zvanične stranice kluba.

Mauricio Sari
foto: AP

- Svaki komandant ima svoje verne vojnike - počinje tekst.

- Nikola Maksimović i Elseid Hisaj su dugo bili deo Sarijevih oružanih snaga, trenera koji je sada blizu klupe Lacija. Obojica znaju šta se od njih traži, za tri godine pod Sarijem podno Vezuva Napolijeva odbrana je bila impresivna.

- Kombinacija jake defanzive i napadačkog pristupa bile su pobednička strategija "Sarizma" koji je stigao do top nivoa.

- Ne možemo, a da ne spomenemo ni harizmatične lidere, poput Raula Albiola i Kalidua Kulibalija, ali doprinos radnika kao što su Maksimović i Hisaj je bila presudna.

- Trčiš, znojiš se i usvajaš nove ideje. Ideje i strategiju koja će jak tim učiniti još moćnijim, jer uvek postoji novo, neistraženo, ono preko granice mogućnosti - kaže se u tekstu koji je objavljen, pa obirsan sa sajta Lacija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.