MAURICIO SARI ŽELI BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Još nije ni preuzeo Lacio, a već se OZBILJNI PLANOVI KUJU!
Foto: AP

SPEKULACIJE

MAURICIO SARI ŽELI BIVŠEG IGRAČA ZVEZDE: Još nije ni preuzeo Lacio, a već se OZBILJNI PLANOVI KUJU!

Raduje što će izvesno broj Srba biti uvećan u nebeskoplavom delu "Olimpika", ali je isto tako sigurno da se navijači Lacija iz Srbije neće obradovati čak trojici igrača albanskog porekla koji su na Sarijevom spisku

Objavljeno:

Pitanje je trenutka kada će trofejni italijanski trener Mauricio Sari preuzeti Lacio, a već su se u italijanskoj javnosti pojavila imena koje bi rado doveo na "Olimpiku".

Prema pisanju Korijere delo Sporta, prvi na listi želja je višegodišnji desni bek Napolija Elseid Hisaj, kojeg je podno Vezuva i sam Sari trenirao pre nekoliko godina, prethodno i u Empoliju.

Hisaju je istekao ugovor sa Napolijem ovog leta i on bi u Rim stigao kao slobodan igrač, što je dodatni plus kada je reč o realizaciji ovog posla.

Lacio je prošle sezone na desnom beku koristio Lacarija i Marušića, ali nema sumnje da će Sariju broj jedan biti Hisaj.

Očekuje se skorašnji dolazak Dimitrija Kamenovića, ali i povratak Lukakua sa pozajmice.

Osim Hisaja, još jedan Napolitanac bi mogao da pređe u Lacio. To je Nikola Maksimović, kojem takođe ugovor ističe na kraju meseca i neće biti produžen.

Prednost je što je Maksimoviću, kao i Sariju, agent Falji Ramadani, pa bi to moglo znatno da olakša posao.

Najzvučnije ime u odbrani svakako bi mogao da bude Džerom Boateng, kojem takođe na kraju meseca ističe ugovor sa minhenskim Bajernom.

Kada je reč o veznom redu, spominje se fudbaler madridskog Atletika Lukas Toreira, dok je bočni deo napada rezervisan za Džerdana Šaćirija i Milota Račicu.

Račica će izvesno napustiti Verder nakon eliminacije iz Bundeslige, dok bi se sličan scenario mogao očekivati i sa Šaćirijem, koji je davno prošao zenit u Liverpulu.

Raduje što će izvesno broj Srba biti uvećan u nebeskoplavom delu "Olimpika", ali je isto tako sigurno da se navijači Lacija iz Srbije neće obradovati čak trojici igrača albanskog porekla koji su na Sarijevom spisku.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.