KO MU KAŽE - Ibra opleo po Donarumi što napušta Milan: "MOGAO JE DA BUDE GOLMAN KLUBA 20 GODINA! Dobro, ne 20..."
Foto: EPA/Matteo Bazzi

razočaran

KO MU KAŽE - Ibra opleo po Donarumi što napušta Milan: "MOGAO JE DA BUDE GOLMAN KLUBA 20 GODINA! Dobro, ne 20..."

Sam Zlatan Ibrahimović nije pokazao veliku vernost jer je prvo napustio Juventus i prešao u Inter, pa odatle u Milan

Objavljeno:

Đanluiđi Donaruma će napustiti Milan po isteku ugovora 30. juna, a njegov menadžer, čuveni Mino Rajola, mu uveliko traži novi klub.

Ne uspeva da pronađe kupca spremnog da ponudi ugovor kakav oni žele, iako je manji od onog kada je pre nekoliko godina pokušao da izdejstvuje transfer svog pulena u Real Madrid.

Mnogi opet kritikuju mladog golmana da je krenuo za novcem, ali se i čude što je to uradio kada je klub konačno uspeo da izbori učešće u Ligi šampiona.

Đanluiđi Donaruma
foto: EPA/Gabriele Menis

Među njima je i legenda i kapiten kluba, Zlatan Ibrahimović.

- Je li mi žao zbog Danarume? Mnogo. Ali sad ću ja postaviti pitanje: 'Koliko vredi Donaruma?' Odrastao je u Milanu, mogao je da bude golman 20 godina, možda ne 20 jer nije Ibra - u svom stilu je prokometarisao Šveđanin.

- Za tango je potrebno dvoje, ja mu mogu samo reći da ostane u Milanu, do samog kraja - poručio je, ali prekasno.

Ovakve reči i nemaju veliku težinu s obzirom da je upravo Zlatan otišao za novcem i trofejima kada je Juventus 2006. izbačen u četvrtu ligu zbog afere "Kalćopoli".

Đanluiđi Donaruma
foto: EPA/Daniel Dal Zennaro

Del Pjero, Kjelini, Nedved, Bufon, Kamoranezi, Trezege - svi su odlučili da ostanu i zato postali i ostali legende "Stare dame", a Ibra ne samo da je otišao već je prešao u ljutog rivala Inter, koji je najviše profitirao posle izbacivanja Juvea.

Inače, Milan je već doveo novog golmana. Radi se o Majku Menjanu koji stiže na San Siro posle odlične sezone u dresu Lila s kojim je postao prvak Francuske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.