TERZIĆ NAJAVIO ZVEZDINU SELIDBU: Blizu smo dogovora da kupimo 20 hektara zemlje
Foto: Starsport©

NOVA LOKACIJA

TERZIĆ NAJAVIO ZVEZDINU SELIDBU: Blizu smo dogovora da kupimo 20 hektara zemlje

Crveno-beli bi u blizini aerodroma "Nikola Tesla" igrali utakmice, trenirali, ali i ostvarivali prihode što trenutno nisu u mogućnosti

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je da planira gradnju novog objekta u blizini aerodroma "Nikola Tesla". Tamo bi crveno-beli igrali utakmice, trenirali, ali i ostvarivali prihode što trenutno, prema njegovim rečima, nisu u mogućnosti.

Terzić je u intervjuu za list "Ekspres" objasnio da razmišlja o alternativnim varijantama kada je reč o infrastrukturi, i samog stadiona, ali i pomoćnh objekata.

- Mi smo u Ljutice Bogdana vlasnici 16,5 hektara zemlje i pričamo o tome kao o nekom kapitalu, a ne dobijamo ništa. Imamo samo rashode u iznosu od 250.000 evra koliko plaćamo porez na imovinu gradu Beogradu - naveo je Zvezdan Terzić.

On je istakao da će Zvezda uraditi isto što i Real Madrid kada je bio u toj situaciji.

- Stadion je napravljen daleke 1963, van svake pameti naslonjen je sa sve četiri tribine na zemlju tako da nemamo ni jedan jedini kvadratni metar poslovnog ili stambenog prostora na najskupljoj lokaciji u Beogradu. Ljudi iz sveta kad dođu ne mogu da se načude na kakvoj lokaciji imamo šest pomoćnih terena. Istina imao je to i Real oko stadiona Santijago Bernabeu, ali je sve izmestio i napravio trening kamp - podseća Terzić i dodaje:

- Uradiće to i Zvezda! Blizu smo dogovora da kupimo 20 hektara zemlje na poziciji blizu aerodroma i da napravimo naš trening kamp, da se kompletno preselimo tamo. To je budućnost Crvene zvezde - zaključio je Zvezdan Terzić.

U zvezdaškim krugovima prethodnih godina se pričalo o novom stadionu, bilo je i konkursa sa predlozima, ali od pojave pandemije koronavirusa nije se previše pričalo o tome.

(Espreso/Ekspres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.