GRUJIĆU JE IZGLEDA SUĐENO PLAVO-BELO: Ako propadne priča sa Portom, IMA I BAŠ JAKA OPCIJA
Foto: EPA/Peter Powell

BIRA GDE ĆE

GRUJIĆU JE IZGLEDA SUĐENO PLAVO-BELO: Ako propadne priča sa Portom, IMA I BAŠ JAKA OPCIJA

Marko Grujić je u prošloj sezoni nastupio 37 puta u dresu Porta i dva puta uspeo da se upiše u listu strelaca

Objavljeno:

Srpski reprezentativac Marko Grujić karijeru neće nastaviti u Liverpulu, već će ovog leta potpisati ugovor sa drugim klubom.

Silne pozajmice od dolaska na "Enfild" trebalo bi da se završe ovog leta, jer je srpski fudbaler rešio da se stacionira u jednom klubu, dok u Liverpulu nema prostora za njegov napredak.

Porto je iskazao svoje interesovanje zadovoljni onim što su videli od srpskog veziste na "Dragau" u poslednjih godinu dana, a posebno u drugom delu sezone kada se potpuno ustalio i postao važan član ekipe Serža Konseisaa. Međutim, za njih problem predstavlja cena od 20 miliona funti koliko Liverpul zahteva za bivšeg igrača Crvene zvezde. Nadaju se da bi engleski tim mogao da prihvati nešto manje obeštećenje, a čitavu situaciju mogla bi da iskoristi berlinska Herta.

Grujić je proveo dve odlične godine u prestonici Nemačke. I oni su želeli da ga zadrže i otkupe njegov ugovor, ali imali su identičan problem kao Portugalci. Nadaju se da bi to opet mogla da bude pozajmica, kao u sezonama 18/19 i 19/20 ukoliko niko ne bi bio spreman da ispuni prohteve Liverpula, piše "Berliner kurier". Dakle, ili Herta ili Porto, Marku su očigledno suđenje plavo-bele boje.

Marko Grujić je u prošloj sezoni nastupio 37 puta u dresu Porta i dva puta uspeo da se upiše u listu strelaca.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.