TO BI BILO TO: Milan Đuričić Đumi POTPISAO!
Foto: Espreso/ Miloš Dreković

SARADNJA SE NASTAVLJA

TO BI BILO TO: Milan Đuričić Đumi POTPISAO!

– Rano je govoriti o novim igračima, a i neoprezno pominjati imena dok se posao ne završi

Objavljeno:

Posle bodovno solidnog prolećnog dela sezone, tokom koje je izboren opstanak u eliti, postignut je dogovor o produženju saradnje između Napretka i Milana Đuričića Đumija, koji će tako i narednih godinu dana biti strateg “čarapana”. Ambicija pred naredni šampionat je plej-of, odnosno plasman među prvih osam.

Sa kakvim kadrom će Kruševljani startovati, još uvek se ne zna, piše Žurnal, ali izvesno je da desetorici igrača ističu ugovori, a spisak želja, po običaju, je zatvoren za javnost.

– Rano je govoriti o novim igračima, a i neoprezno pominjati imena dok se posao ne završi. Planiramo da podmladimo ekipu, a biće obavljeni i razgovori sa svim igračima iz aktuelnog sastava. Želimo, pre svega, da zadržimo Sašu Marjanovića, Marka Tomića i Mitra Ćukovića – ističe Đuričić.

Iako navijači priželjkuju da pod Bagdalom ostane i ubojiti Alen Melunović, u ovom trenutku to nije realna opcija.

– Koliko znam, Alen ima nekoliko primamljivih ponuda iz inostranstva, pre svega iz Kine i Turske, a i u godinama je kada treba maksimalno da naplati svoje umeće.

Ukoliko Melunović promeni klupske boje, nema razloga za brigu.

– Naslednika smo već pripremili. Marko Bačanin je proletos bio često džoker, postigao dosta odlučujućih golova. Evidentno je da je sazreo i sa 23 godine spreman da bude jedan od nosilaca – tvrdi iskusni strateg.

(Espreso/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.