PARTIZAN DOBIJA PRVO LETNJE POJAČANJE: Snažni centralni defanzivac stiže u Humsku
Foto: Starsport

GOTOVA PRIČA

PARTIZAN DOBIJA PRVO LETNJE POJAČANJE: Snažni centralni defanzivac stiže u Humsku

Siniša Saničani utanačio je sve detalje saradnje sa crno-belima

Objavljeno:

Doskorašnji defanzivac Vojvodine - Siniša Saničanin (26) jedna je od prvih akvizicija Partizana ovoga leta. Pomenuti fudbaler je već utanačio sve detalje saradnje sa crno-belima i u klub stiže kao slobodan fudbaler na tržištu i jedno od dva rešenja (drugo je najverovatnije stranac) koje će u Humskoj angažovati u prelaznom roku.

Crno-beli su proteklih meseci ispratili nekolicinu štopera u domaćoj ligi, u kojoj je kvalitet prilično oskudan, ali se Saničanin izdvojio kao potencijalno dobre rešenje, jer se radi o reprezentativcu Bosne i Hercegovine, koji je bio jedan od nosilaca igre Novosađana.

Trener Aleksandar Stanojević je procenio da štoper može da pomogne crno-belima, pa je klub još u aprilu prvi put kontaktirao Saničanina, ali je on tada više bio okrenut inostranstvu, nego ostanku u Superligi. Pokušali su crno-beli još nekoliko puta i upornost se na kraju isplatila, pa će fudbaler potpisati trogodišnji ugovor i već od priprema konkurisati za prvi tim.

Što se karakterističa tiče, Saničanin je visok 190 centimetara, snažan i veoma dobar u skoku, sa dobrim pasom, a bolje se služi levom nogom, što je Partizanu posebno "zapalo za oko", te je odlučeno da se fudbaler angažuje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.