SVE JE SPREMNO ZA VELIKO SLAVLJE: Svadba Aleksandra Mitrovića i Kristine Janjić će biti glamurozna
Foto: Printscree/Instagram/janjickristina

lepo

SVE JE SPREMNO ZA VELIKO SLAVLJE: Svadba Aleksandra Mitrovića i Kristine Janjić će biti glamurozna

Inače Aleksandar i Kristina već imaju dvoje dece, dečaka Luku i devojčicu Nađu

Objavljeno: 10:43h

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović se juče venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom Kristinom Janjić, a veliko slavlje tim povodom je zakazano za sutra.

Svadbrnom veselju će prisusutvovati više od sto gostijum, dok će za mikrofonom biti čuvena pevačica Jelena Kostov, prema pisanju Blica, dok pomenuti izvor još otkriva

- Kristina će nositi dve venčanice a kuma će joj biti supruga našeg fudbalera Zorana Bambija Tošića, Jovana Gajić, dok javnosti nije poznato ko će biti Aleksandrov kum. Mladenci nisu hteli ništa da prepuste slučaju, te su doneli odluku da bi bilo poželjno da svi budu vakcinisani, kako bi izbegli mogućnost da se neko zarazi na njihovom slavlju

- Mladenci su izrazili želju da im na venčanju peva Jelena Kostov, pa su bili više nego srećni kada su shvatili da pevačica ima slobodan termin na dan kada su zakazali venčanje. Oni privatno vole kako Jelena peva i kakvu atmosferu pravi na zabavama, zbog čega su želeli da baš ona uveseljava goste - kaže izvor.

Inače Aleksandar i Kristina već imaju dvoje dece, dečaka Luku i devojčicu Nađu.

I dalje je nepoznata sudbina Mitrovića po pitanju nastavka karijere jer se ne zna hoće li nastaviti da igra za Fulam, mada je selidba u neki drugi klub sve izvesnija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.