BIVŠI TRENER ČELSIJA VOZIO RELI TRKE ! "Zabavili smo se, ali je iskreno bilo mnogo stresno. Tajminzi su stresni"
Foto: EPA-EFE

ISPUNIO SVOJ SAN

BIVŠI TRENER ČELSIJA VOZIO RELI TRKE ! "Zabavili smo se, ali je iskreno bilo mnogo stresno. Tajminzi su stresni"

Imali smo cilj da završimo trku, i završili smo je u velikom stilu

Objavljeno:

Posle odlaska iz Olimpik Marseja Andre Viljaš Boaš se posvetio vožnji reli trkama u okviru WRC šampionata koje je fan odavno.

On je u svojstvu suvozača Gonsala Magaljaeša učestvovao u Reliju 2 gde su vozili Citroen C3 , a impresije Potugalca posle vožnje su bile neverovatne, gde je njegova predstava o ovome bila potpuno drugačija.

- Bio sam uzbuđen i srećan kad smo imali onaj skok na stazi, ali sam se smrtno uplašio kad je došlo do velikog skoka - rekao je Portugalac, a potom dodao.

- Zatvorili smo oči i nadali se najboljem. Bio je to baš veliki skok. Nije to lako izvesti uopšte, jer je velika brzina u zaletanju pre skoka. Malo smo udarili prednjim delom u zemlju pri "ateriranju", ali je sve ispalo ok -

- Imali smo cilj da završimo trku, i završili smo je u velikom stilu, jer smo bili treći od svih portugalskoh vozača, što je nešto na šta smo zaista ponosni -

- Zabavili smo se, ali je iskreno bilo mnogo stresno. Tajminzi su stresni. Vreme provedeno u kolima, u poslednjih pet dana 12 sati dnevno smo bili unutra. Nisam bio svesatn da je ovoliko intenzivno i naporno. Pravi šok za mene, i fizički i mentalno - rekao je Andre Viljaš Boaš.

Inače Potugalac je u svojoj trenerskoj karijeri vodio nekoliko velikih klubova. Veliki uspeh je imao sa Portom, gde je uspeo da osvoji titulu bez poraza i u istoj sezoni dođe i do trofeja u Ligi Evrope. Posle je imao neuspešne epizode u Engleskoj gde je vodio Čelsi i Totenhem.

Da bi se potom otisnuo u Rusiju, i tamo bio šef stručnog štaba Zenita sa kojim je uspeo da osvoji titulu u sezoni 2014/15.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.