ZVEZDA SE UPRAVO OGLASILA: Tiče se Aleksandra Dragovića!
Foto: EPA/Christian Hofer

to je to

ZVEZDA SE UPRAVO OGLASILA: Tiče se Aleksandra Dragovića!

Dragović će se, međutim, nešto kasnije priključiti novima saigračima na pripremama za sezonu 2021/22, pošto će tokom leta prvo učestvovati na Evropskom prvenstvu

Objavljeno:

Dileme nije bilo, mada su zbog mira u kući, pred finala Kupa sa Partizanom, na Marakani rešili da ne ozvaniče završetak pregovora sa kapitalnim letnjim pojačanjem Aleksandrom Dragovićem. Sada već bivši štoper Bajera iz Leverkuzena je u ponedeljak veče stigao u Beograd, juče obavio lekarske preglede, a danas bi trebalo da stavi paraf na vernost srpskom šampionu.

Klub iz Ljutice Bogdana je čak i zvanično potvrdio da će Aleksandar Dragović uskoro i zvanično postati igrač Crvene zvezde. Marketnig tim osvajača duple krune je ovog jutra želeo da obraduje navijače zanimljivom objavom i klipom na društvenim mrežama.

“Promena pravca iz Grocke na Marakanu”, opisala je Crvena zvezda svoj klip.

Bila je to jasna asocijacija na mesto nadomak Beograda odakle štoper iz Beča vuče korene. U klipu koji traje oko 40 sekundi, iskorićen je citat Petra Kralja iz domaćeg ostvarenja “Kada porastem biću kengur”.

Sve počinje rečenicom “Ovo je pobeda sporta nad farmacijom”. Još jedna više nego jasna asocijacija na Aleksandra Dragovića koji je do skora nosio dres Bajera iz Leverkuzena.

Doskorašnji štoper Bajer Leverkuzena, a svojevremeno Dinamo Kijeva, Bazela i Austrije Beč, kratko i Lestera u sezoni 2017/18, u Beograd je doputovao kao slobodan igrač i potpisaće trogodišnji ugovor vredan 1.800.000 evra.

Projekat dovođenja Aleksandra Dragovića započet je još pre nekoliko meseci, ali iako je išao u dobrom smeru, pojavila se strepnja kada su interesovanje za 30-godišnjeg Bečliju pokazali moskovski Dinamo i turski Trabzon. Emocija prema crveno-belima i obećanje dedi Zlativoju, ipak, pokazali su se kao jači motiv od bogatijih ponuda nego što je bila Zvezdina, pa je reprezentativac Austrije rešio da prihvati poziv crveno-belih.

Dragović će se, međutim, nešto kasnije priključiti novima saigračima na pripremama za sezonu 2021/22, pošto će tokom leta prvo učestvovati na Evropskom prvenstvu.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.