MUSLINOVI ORLOVI NAMAGARČILI MOLDAVCE: Dušan Tadić je novi idol nacije! (VIDEO) (FOTO)
Foto: FSS

2. kolo kvalifikacija za sp

MUSLINOVI ORLOVI NAMAGARČILI MOLDAVCE: Dušan Tadić je novi idol nacije! (VIDEO) (FOTO)

Ukoliko Srbija ovoliko prisebno bude ulazila u sve mečeve do kraja kvalifikacija, zime ne bi trebalo da bude...
Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je konačno našla način na koji treba da se pristupa naizgled laganim utakmicama sa na papiru lakšim protivnicima, pa je zbog toga savladala Moldaviju sa 3:0 (2:0) usred Kišinjeva, glavnog grada ove istočnoevropske državice.

Slavoljub Muslin je, kao i na svim utakmicama do sad, počeo sa tri štopera i dva krilna beka, prepustio je protivniku sredinu terena na početku, što se veoma brzo isplatilo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U 19. minutu, veliku grešku napravili su defanzivci domaće ekipe, što su iskoristili Dušan Tadić i Filip Kostić, pa je prvi drugom asistirao za gol.

Veoma brzo bilo je i 2:0, a arhitekta je opet bio Dušan Tadić, koji je sjajno izveo kratak korner, da bi naposletku centrirao kapitenu Branislavu Ivanoviću, koji je posle nešto više od četiri godine postigao pogodak u zvaničnim utakmicama za Srbiju.

Četiri godine smo čekali na ovo! Zbog ovoga svi moraju da poštuju Branislava Ivanovića! (VIDEO)

Naši fudbaleri su od tada lagano kontrolisali meč, Moldavci su tek sporadično pokušavali da nešto naprave po bokovima, ali se videlo zbog čega su tu gde jesu. Nemaju apsolutno nijednog kreativnog igrača u timu.

Konačnih 3:0 postavio je Dušan Tadić, koji se posle dve asistencije upisao i u strelce, a loptu mu je doturio Aleksandar Katai, koji je samo 15 minuta ranije ušao u igru na poluvremenu.

Možete i da pogledate ceo tok meča, koji smo pratili u našem dobro poznatom "live-blogu".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.