NASTAVLJA SE BURA OKO KANGE: Na zakazano ročište nije se pojavila delegacija Gabona - TRAŽILI ODLAGANJE I DOBILI!
Foto: Starsport©

Biće ovde svašta

NASTAVLJA SE BURA OKO KANGE: Na zakazano ročište nije se pojavila delegacija Gabona - TRAŽILI ODLAGANJE I DOBILI!

Njihova poruka je bila da nisu spremni da izlože odbranu i da im je potrebno još vremena da bi spremili sve i prezentovali javnosti

Objavljeno:

Ne stišavaju se strasti u Africi, gde je u centru pažnje Gelor Kanga, koji je optužen da je lažirao godište, ukrao identitet i drugo državljanstvo, a sada je u javnost dospela jedna slika koja takođe ide u korist DR Konga.

Bio je 24. maj označen kao „Dan D“ u slučaju Gelora Kange i afere u kojoj je optužen da je lažirao lične podatke i na prevaru dobio državljanstvo Konga.

Celu aferu pokrenuo je Fudbalski savez Konga, koji tvrdi da je Kanga rođen u toj zemlji i to pet godina ranije nego što stoji u njegovim zvaničnim podacima i da se tek sa 17 godina preselio u Gabon, gde je falsifikovao krštenicu i njom sve redom.

U sedištu afričke kuće fudbala za juče je bilo zakazano finalno sučeljavanje i donošenje odluke, međutim, delegacija Gabona se nije pojavila na video konferenciji.

Njihova poruka je bila da nisu spremni da izlože odbranu i da im je potrebno još vremena da bi spremili sve i prezentovali javnosti.

S druge strane, delegacija Konga donela je veliki broj dokumenata koji potvrđuju da je Gelor Kijaku Kijaku Kijangani, kako oni tvrdi da je pravo Kangino ime, rođen u toj zemlji, kao i njegovi roditelji.

Uz dokaz da je Gelorova majka preminula 1986. godine, pa da nije mogla da ga rodi 1990. kako piše u njegovim dokumentima.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.