DEJAN MILOJEVIĆ:"Nismo bili dovoljno hrabri da završimo ovu utakmicu, izgubili smo važne lopte"!
Foto: Starsport©

u teškoj smo situaciji

DEJAN MILOJEVIĆ:"Nismo bili dovoljno hrabri da završimo ovu utakmicu, izgubili smo važne lopte"!

Treba da ih dobijemo tri puta što je jako teško

Objavljeno:

Trener košarkaša Budućnosti Dejan Milojević rekao je da njegova ekipa nije imala hrabrosti da pobedi Crvenu zvezdu u večerašnjem meču i dodao da podgorički tim čeka jako težak zadatak u nastavku finalne serije ABA lige.

- Nismo bili dovoljno hrabri da završimo ovu utakmicu. Uspeli smo da se vratimo iz velikog minusa, da okrenemo, psihologija je bila na našoj strani i onda smo stali. Krenuli smo da čuvamo rezultat, izgubili smo jako bitne lopte, prelako... Zvezda se vratila - rekao je Milojević.

Dejan Milojević
foto: Starsport©

- Na kraju je Dobrić pogodio jako bitnu trojku gde je sve preveo na stranu Zvezde. Mi smo izgubili loptu u napadu i to je to. Čestitam Zvezdi. Kažem, nismo imali hrabrosti da ovo dobijemo danas - dodao je on.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu ekipu Budućnosti sa 85:79 i tako poveli sa 2:0 u finalu plej-ofa ABA lige.

Zvezda je u prvom poluvremenu imala prednost od 20 poena, ali je Budućnost u trećoj četvrtini preokrenula rezultat i stigla do plus devet. Medjutim, u neizvesnoj završnici bolje su se snašli crveno-beli.

Finalna serija se sada seli u Podgoricu, a treći meč je na programu u subotu.

- U teškoj smo situaciji. Treba da ih dobijemo tri puta što je jako teško - rekao je Milojević.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.