Radoja stigao u Pazovu: Dugo sam čekao ovaj poziv!
Foto: Fss.rs

zaslužio je

Radoja stigao u Pazovu: Dugo sam čekao ovaj poziv!

On će se tako naći sutra u avionu za Kišinjev, gde će Srbija u četvrtak igrati protiv Moldavije u drugom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo
Objavljeno:

Fudbaler Selte Nemanja Radoja, koji je naknadno pozvan u reprezentaciju Srbije, rekao je da mu mnogo znači poziv u reprezentaciju.

Radoja, koji se priključio reprezentaciji u Staroj Pazovi umesto povređenog Nemanje Maksimovića, bio je član svih mlađih selekcija Srbije, a sada će imati priliku da debituje za seniorsku reprezentaciju.OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mnogo mi znači poziv koji sam dobio od selektora Muslina i nadam se da ću da ispunim njegova očekivanja. Imamo dve veoma važne utakmice u kojima želimo da ostvarimo pobede i uveren sam da imamo kvalitet da to učinimo - rekao je Radoja.

On će se tako naći sutra u avionu za Kišinjev, gde će Srbija u četvrtak igrati protiv Moldavije u drugom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Srbija će se tri dana posle duela sa Moldavijom sastati sa Austrijom u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.