LETEĆI MAJKL U DUHU PARIZA: Promocija novih garnitura dresova PSŽ-a otkriva da ON NE IDE NIGDE SA "PARKA PRINČEVA"!
Foto: printscreen/twitter/PSG_inside

oduševljenje

LETEĆI MAJKL U DUHU PARIZA: Promocija novih garnitura dresova PSŽ-a otkriva da ON NE IDE NIGDE SA "PARKA PRINČEVA"!

Ni u domaćem prvenstvu PSŽ-u ne ide kako su planirali i čini se da će ostati bez titule prvaka Francuske jer je ispred njih Lil

Objavljeno:

Pari Sen Žermen ove godine nema baš sezonu za pamćenje jer nisu uspeli da ostvare svoj prvi cilj, a to je osvajanje Lige šampiona.

Parižani su prošle godine igrali u finalu ovog takmičenja gde su poraženi od Bajerna, dok su se ove godine oprostili od Lige šampiona u polufinalu kada ih je izbacio Mančester siti.

Ni u domaćem prvenstvu PSŽ-u ne ide kako su planirali i čini se da će ostati bez titule prvaka Francuske jer je ispred njih Lil.

Ipak, na "Parku prinčeva" se uveliko spremaju za novu sezonu i juče su predstavili nove dresove u kojima će Parižani odigrati većinu svojih utakmica.

Radi se o dresovima prve garniture koji su planirani za domaće utakmice. Najk je ponovo oduševio sve jer će i ove sezone igrači Pari Sen Žermena nositi brand "Er Džordan".

Saradnja ovog brenda i Parižana je počela pre nekoliko godina, a sada će ovaj logo Najkovog proizvoda biti i na prvoj garnituri dresova.

Dizajn je oduševio navijače PSŽ-a jer nije tradicionalni sa crvenom i plavom bojom, te su dresovi skoro u potpunosti u plavoj boji što je velika promena koju je Najk spremio za ovaj klub.

Igrači Pari Sen Žermena pozirali su juče u novim dresovima i nisu krili oduševljenje.

Međutim, ono što je posebno oduševilo navijače Parižana jeste da je u novom dresu pozirao i Kilijan Mbape, a mnogi su to shvatili kao znak da će on ostati u klubu i naredne sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.