PRAVI GOSPODIN: Klop ne želi izgovore - NIJE NAM JUNAJTED KRIV, SVE JE DO NAS!
Foto: EPA/Phil Noble/POOL

to je menadžer

PRAVI GOSPODIN: Klop ne želi izgovore - NIJE NAM JUNAJTED KRIV, SVE JE DO NAS!

Ekipa Ole Gunara Solskjera je igrala u izuzetno teškom ritmu

Objavljeno:

Fudbaleri Liverpula večeras će gostovati Mančester junajtedu i nemaju prava na kiks, ako žele da se domognu Lige šampiona sledeće sezone.

Upravo o ovoj utakmici, nemački stručnjak, Jirgen Klop je da svoje mišljenje, ali se dotakao i situacije u Premijer ligi.

Ekipa Ole Gunara Solskjera je igrala u izuzetno teškom ritmu. U nedelju su imali meč sa Aston Vilom u gostima, pa su već u utorak imali derbi sa Lesterom.

Izašli su u kombinovanom sastavu, izgubili taj meč sa 2:1 i tako otežali posao Liverpulu. Međutim, Klop ne zamera Solskjeru što nije u najjačem sastavu igrao protiv Lisica.

- Zločin je igrati u ritmu nedelja – utorak – četvrtak. To što su napravili 10 izmena za meč protiv Lestera nije krivica Solskjera i momaka. Pitanje koje postavljam sam sebi je – da li bih i ja uradio isto i zamenio 10 igrača u utorak? Odgovor je – da. Morate to da uradite - rekao je Klop.

Nemac ističe da će sami biti krivi ako ne izbore Ligu šampiona.

- Malo je trpeo Vest Hem, malo je trpeo Liverpul. Ali ako se ne kvalifikujemo u Ligu šampiona, za to nam neće biti kriv Solskjer, niti tim koji je izveo u utorak . Bićemo krivi mi sami - konstatovao je Klop.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.