KAD SE TITULA ČEKA 19 GODINA: Fudbaleri Sportinga upali na konferenciju pa okupali i izlupali trenera! (VIDEO)
Foto: Printscreen/YouTube

KAO IGRASČ, OSVAJAO JE SA NAJLJUĆIM RIVALOM

KAD SE TITULA ČEKA 19 GODINA: Fudbaleri Sportinga upali na konferenciju pa okupali i izlupali trenera! (VIDEO)

Nije mu bilo baš prijatno, ali nije im ni zamerio jer je i sam presrećan zbog najvećeg trenerskog uspeha do sad

Objavljeno:

Ruben Amorim je kao perspektivni mladi trener stigao u Sporting krajem prošle sezone iz Brage.

U redovima crveno-belih mu je išlo dosta dobro, a lisabonski "Lavovi" su već skoro dve decenije važil iza vrlo nestabilan klub koji nikako nije mogao da ugrozi na vrhu Benfiku i Porto, a ceh su više od svih plaćali treneri koji su se menjali kao na traci - Siniša Mihajlović je ostao najkraće, a uverio se lično i u bes navijača kojima je bilo dosta svega.

Zato je bila čudna ova odluka Amorima, pogotovo što je u pitanju bivši igrač najvećeg rivala, Benfike. Sa njom je osvajao titule šampiona, bio jedan od univerzalaca trenera Žorža Žesusa, koji baš sa Sportingom nije uspeo ono što jeste sa "Orlovima", a Amorim je njegov učenik.

Ipak, mladi trener je ove sezone nadmašio i učitelja Žesusa (koji je opet u Benfici) i Porto Serža Konseisaa, i svoj bivši klub Bragu i vodio Sporting do prve titule nacionalnog prvaka od 2002. godine.

Dok je nasmejan odgovarao na pitanja novina ra na konferenciji, na istu su upali njegovi razdragani igrači, opkolili svog trenera, polili ga vodom iz metalnih kofa, jednu mu stavili na glavu, pa je dobro "izlupali".

Nije mu bilo baš prijatno, ali nije im ni zamerio jer je i sam presrećan zbog najvećeg trenerskog uspeha do sad. A tek je počeo!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.