SKANDAL U SRPSKOM FUTSALU U NAJAVI: Nenad Veljković UZBURKAO JAVNOST! "Gutam, ćutim, trpim sve"
Foto: Print Screen Youtube

au

SKANDAL U SRPSKOM FUTSALU U NAJAVI: Nenad Veljković UZBURKAO JAVNOST! "Gutam, ćutim, trpim sve"

"Umro je i futsal odavno"

Objavljeno:

Svedoci smo nekih ne toliko lepih i pohvalnih priča kada je sport u Srbiji u pitanju.

Fudbal našao se pod lupom UEFA zbog sumnjivih utakmica, nečasne radnje spominjale su se i u srpskoj košarci, a sada je priča o nameštanju stigla i na petoparac!

I to tamo gde zaista nismo mogli da očekujemo! Alfa i omega kluba malog fudbala Radnički iz Niša i dobro poznato futsal ime među poznavaocima magične igre na petoparcu – Nenad Veljković Kempes, uzburkao je javnost statusom na Fejsbuku!

Futsal
foto: Printscreen/Facebook

– Umro je i futsal odavno!!! Gutam, ćutim, trpim sve i svašta od dana kad sam osnovao klub u nadi da ću uspeti da ubedim ljude da moramo da napredujemo kroz rad i edukaciju pre svega ličnu pa onda to prenošenjem na igrače sa kojima radimo. Nažalost, po ko zna koji put sam pogrešio davajući šansu Srbiji i Srbima… Evo sutra je tekma sa BSK-om iz Bujanovca. Bez imalo srama zvali da dođu jednim autom a da mi sledeće sezone odemo jednim autom – u prevodu 3 ZA 3!!!!! Ej TREĆA LIGA srpskog futsala!!! Sram vas bre bilo, jer niste jedini. Radi to i onaj iz Aleksinca (Leonardo), on je u prvoj sezoni to ponudio ali se opekao, kasnije je to ponudio i onaj apotekar iz Zaječara, pa onaj drugi iz Bujanovca takođe (Binaser ili kako se već zove) zvao me na Viber dok sam bio u Pragu da mi nudi peškire da ih pustimo i to u gostima rekao sam mu da se tim istim peškirima obriše i da me više nikad ne pozove!!! Poslednji smo na tabeli jer imamo ekipu koja bi trebala da učestvuje u kategoriji U-19, a ne u seniorskom rangu, ali gospodo draga MI smo SPORTISTI a ne trgovci. Mi smo RATNICI a ne go***ri. Ako treba ispašćemo iz lige dostojanstveno i uzdignute glave jer MI smo LJUDI!!!!!! Vi trgujete bodovima i okrećete budžete, a mi plaćamo članarinu da bi uopšte postojali jer od dana osnivanja do današnjeg dana nismo dobili jedan jedini dinar iz budžeta grada za troškove takmičenja… Tu i jeste trik – MI VOLIMO FUTSAL, a vi volite PARE!!! Ako ništa drugo, na utakmici vas čeka pakao i vas i sve ostale koji se usudite da ponudite ku***nje umesto ČASTI! Ja sam povukao prvi potez, SAVEZ neka radi šta zna i ume!!! Sportski pozdrav! – stajalo je u poruci Veljkovića.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.