GOTOVO: Potpisao El Matador!
Foto: EPA/Andy Rain

to je to

GOTOVO: Potpisao El Matador!

„Kada je dolazio, rekao sam da će doneti energiju ovoj ekipi i nisam pogrešio. Postao je sve ono što sam zamišljao. Njegov karakter je doneo mnogo toga ovom timu, ima pobednički mentalitet. Edinson poslednji odlazi sa treninga i pravi je primer mladim igračima svojim profesionalizmom“

Objavljeno:

Urugvajski napadač Edinson Kavani i naredne sezone će igrati za Mančester Junajted, saopštio je klub sa Old Traforda.

Kako se navodi, Kavani je sa „Crvenim đavolima“ podužio ugovor za još jednu sezonu i i dres Junajteda nosiće do juna 2022. godine.

Uprava kluba na ovaj potez se odlučila nakon što je napadač postigao 15 golova ove sezone, odigravši klučne uloge u i Premijer ligi i Ligi Evrope.

„Tokom ove sezone zavoleo sam klub i sve ono što on predstavlja. Osećam povezanost sa saigračima i ljudima iz kluba koji rade iza scene. Oni mi daju dodatnu motivaciju svakog dana, siguran sam da zajedno možemo da ostvarimo velike stvari“, rekao je Kavani za klupski sajt posle potpisivanja ugovora.

Kako kaže, od trenutka kad je stigao na Old Traford, osetio je da mu menadžer Ole Gunar Solskjer veruje.

„Ovo poverenje igraču pruža savršenu priliku da igra najbolji fudbal i zahvalan sam na tome. Dirnut sam koliko su navijači želeli da ostanem, daću sve od sebe da ih svojim nastupima usrećim. Još nisam igrao pred navijačima na Old Trafordu, jedva čekam da se to ostvari“, izjavio je 34-godišnji Kavani.

Menadžer Ole Gunar Solskjer takođe je bio zadovoljan produžetkom saradnje.

„Kada je dolazio, rekao sam da će doneti energiju ovoj ekipi i nisam pogrešio. Postao je sve ono što sam zamišljao. Njegov karakter je doneo mnogo toga ovom timu, ima pobednički mentalitet. Edinson poslednji odlazi sa treninga i pravi je primer mladim igračima svojim profesionalizmom“, poručio je Solskjer.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.