PUKLA LJUBAV: Italijani zasuli drvlje i kamenje po Ronaldu - ČOVEK BEZ IDENTITETA!
Foto: EPA/Andrej Cukić

vreme mu je da menja sredinu

PUKLA LJUBAV: Italijani zasuli drvlje i kamenje po Ronaldu - ČOVEK BEZ IDENTITETA!

Ni navijači Juventusa nisu imali milosti prema Portugalcu i poručili su da je ovo jedna od najgorih njegovih utakmica koju su gledali

Objavljeno:

Juventus je u nedelju doživio veliki šok jer su na svom terenu poraženi od Milana sa 3:0 u meču 35. kola Serije A.

Stara dama je nakon devet godina dominacije ostala bez Skudeta koji je ove sezone osvojio Inter, ali da stvari budu gore čak je upitno da li ćemo ih gledati u Ligi šampiona naredne sezone.

Juventus se trenutno nalazi na petoj poziciji i ima bod manje od Napolija koji je četvrti i sigurno je da nas do kraja sezone očekuje velika borba za mesta koja vode u najelitnije evropsko takmičenje.

Ova utakmica je najbolje pokazala u kakvoj krizi se nalazi Juventus ove sezone, te da su na leto potrebne velike promene kako bi se klub ponovo vratio na pobedničku stazu.

Mnogi navijači Juventusa, ali i italijanski mediji su najviše kritikovaliKristijana Ronalda koji je protiv Milana bio skoro nevidljiv. Portugalac odavno nije odigrao tako loš meč, te se uklopio u sivilo svoje ekipe.

Kristijano Ronaldo
foto: EPA/Allesandro Di Marco

Naime, Ronaldo uopšte nije imao udarac u okviru gola Milana na ovoj utakmici. Portugalac je ukupno imao dva šuta, ali ni jednom lopta nije išla u gol protivničke ekipe.

Da stvar bude gora u prvom poluvremenu Portugalac ni jednom nije imao dodir sa loptom u kaznenom prostoru Milana. "La Gazeta delo Sport" je nakon utakmice objavila Ronaldovu fotografiju uz opis

- Bez hrabrosti, bez igre, bez identiteta - pa su poručili da je Ronaldo jednostavno bio "duh" na ovom meču.

Ni navijači Juventusa nisu imali milosti prema Portugalcu i poručili su da je ovo jedna od najgorih njegovih utakmica koju su gledali. Takođe, mnogi od njih se nadaju da će Ronaldo na kraju sezone napustiti klub jer smatraju da više nema šta da pruži na terenu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.