ŠTA JE VLAHOVIĆ UPRAVO REKAO ZA PARTIZAN! Grobari neće ostati RAVNODUŠNI
Foto: Starsport©

lepo, lepo

ŠTA JE VLAHOVIĆ UPRAVO REKAO ZA PARTIZAN! Grobari neće ostati RAVNODUŠNI

"Naravno da pratim, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu"

Objavljeno:

Postigao je 21 gol u Seriji A i ispred njega je na listi strelaca samo Kristijano Ronaldo.

Vlahović je gostovao u "Jutru" na TV Prva, a prvo pitanje je dobio vezano za Partizan – da li i dalje planira da u crno-belom dresu završi karijeru?

"Već sam govorio da bih voleo da završim karijeru u Partizanu i nadam se da će se to i dogoditi", rekao je Vlahović.

Da li prati igre Partizana?

"Naravno da pratim, ja sam od malih nogu navijač Partizana i radujem se svakom Partizanovom uspehu. Sada predstoji finale Kupa protiv Zvezde, derbi i ja im želim sreću i nadam se da će i oni dati sve od sebe da pobede, kako bi obradovali nas navijače Partizana".

Oborio je rekord Gabrijela Batistute i porede ga sa argentinskim napadačem.

"Sigurno je da mi to prija, neću lagati, ali poređenja su uvek mač sa dve oštrice. Treba ostati čvrsto na zemlji. Mislim da još nisam mnogo uradio i ne bih želeo da se obazirem na te stvari, pa bih želeo da nastavim da igram kao i do sada i da nastavim u istom ritmu".

Jedna slabija sezona Fiorentine.

"Razočarani smo ovom sezonom i imali smo neke više ciljeve. Takva nam se desila sezona i moramo da damo sve od sebe da dobro privedemo sezonu kraju".

U prvih sedam kola odigrao je samo jedan meč, do 12. kola nije postigao nijedan gol, a pritom je imao i koronavirus.

"Kad je bila korona bila je malo drugačija situacija nego sada, bilo je malo nepoznatije, kada sam ja izašao pozitivan bilo je raznih reakcija, neočekivanih... Nije bilo kao sad, ali je na kraju bilo sve kako treba. Preokret u ovoj sezoni bio je dolazak Prandelija na klupu. Pomogao mi je, dao mi je šansu, konstantnost i ja sam to iskoristio na najbolji mogući način. Daću sve od sebe da ovako nastavim".

U Fiorentini igra sa Frankom Riberijem, koji mu je mnogo pomogao.

"Radim nakon svakog treninga na nekim manama i veštinama, a kada imate saigrača kao Riberija to je velika čast i zadovoljstvo. Pomagao mi je i savetima, zna se šta je on prošao. Pomogao mi je i Nikola Milenković, sa njim sam igrao i u Partizanu i igram u reprezentaciji".

Kada igrate dobro, onda kreću i transfer spekulacije... "U mojoj glavi je samo sreda i utakmica što nas čeka protiv Kaljarija. Generalno me zanima da privedemo sezonu kraju na najbolji mogući način. To mi je fokus i izbegavam da čitam te stvari jer mi skreću pažnju".

Za kraj, saradnja sa Piksijem u reprezentaciji.

"Piksi je kao trener jako dobar, kada je došao u reprezentaciju svima nam je pomogao. Vidi se atmosfera među nama i vratio je kult reprezentacije. Objasnio nam je šta znači kada igraš za svoju državu i kada je predstavljaš i da svi moramo da budemo srećni i ponosni zbog toga. Ambicije su nam da se plasiramo na Svetsko prvenstvo u Kataru i nadam se da ćemo to učiniti", zaključio je Vlahović.

(Espres/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.