IMAMO I TREĆEG KANDIDATA ZA FINALE LIGE ŠAMPIONA! Englezi bi bili zadovoljni i tom opcijom
Foto: Profimedia

sve će se znati sutra

IMAMO I TREĆEG KANDIDATA ZA FINALE LIGE ŠAMPIONA! Englezi bi bili zadovoljni i tom opcijom

Podsetimo, Portugalija tačnije Lisabom je i prošel godine bio domaćin finala

Objavljeno:

Sve su manje šanse da se finale Lige šampiona igra u Istanbulu, poslednjih dana se sve više priča o tome da se poslednja utakmica ove sezone odifra u Engleskoj. Ali sad se u priču uključio još jedna zemlja.

Prema pisanjima Skaj Sporta to je Portugalija.

Sutra je na programu onlajn sastanak vlade Ujedinjenog Kraljevstva sa Uefom i tada bi trebalo da se definitvo zna gde će se igrati utakmica koja će odlučiti ko će biti prvak Evrope za ovu sezonu.

Portugalija bi odgovarala Engleskim navijačima jer ona nije na crvenoj listi, kao Turska. Što znali da bi svi koji otputuju na ovu utakmicu neće imati briga da po povratku u svoju zemlju morati da idu u karantin, što bi bio slučaj sa Turskom.

Liga šampiona
foto: EPA/Laurent Gillieron

Poslednji kandidat je bio Vembli, a pre toga se čak spominjao i stadion Aston Vile kao domačin finala, ali jasno je da su sve manje šanse da se utakmica odigra u gradu na Bosforu.

Podsetimo, Portiugalija tačnije Lisabom je i prošel godine bio domaćin finala Lige šampiona, konkretnije stadioni Benfike i Sportinga su bili poprište utakmica najboljih osam ekipa u Evropi, a finale se odigralo na stadionu Luž u Lisabomnu gde je Bajern sa 1:0 slavio protiv PSŽ-a.

U finalu ovogodišnjeg izdanja Lige šampina su Mančester siti i Čelsi, a utakmica je na programu 29. maja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.