MEČ KOJI MOŽE DA REŠI PRVAKA: Barsa dočekuje Atletiko, a ovaj duel će svakako obeležiti Suarez!
Foto: EPA

ko će staviti šampanjac u kiblu?

MEČ KOJI MOŽE DA REŠI PRVAKA: Barsa dočekuje Atletiko, a ovaj duel će svakako obeležiti Suarez!

Koliku su grešku čelnici katalonskog kluba napravili, pokazao je sa 19 ovosezonskih golova

Objavljeno:

Istorija se ponavlja?! Dobro, ne baš ponavlja, ali bi utakmica između Atletiko Madrida i Barselone mogla da ima presudnu ulogu u osvajanju titule.

Tog 17. maja 2014, nerešen ishod (1:1) je doneo timu iz prestonice prvi pehar španskog prvaka posle 18 godina i čuvene duple krune iz 1996. koja je došla pod vođstvom Radomira Antića.

Danas Barsa i Atletiko igraju meč u domu igrača iz Katalonije koji neće direktno odlučivati o tome ko će biti prvi na kraju preostala tri kola, ali će zasigurno biti jedan od najuticajnijih na ishod šampionske trke na Pirinejima.

- Ako želimo da budemo šampioni, moramo da pobedimo sve do kraja. Nisam promenio način razmišljanja iz prethodnih nedelja i ubeđen sam da ćemo biti prvaci ukoliko budemo slavili na preostale četiri utakmice - rekao je šef struke Barse Ronald Kuman, koji će zbog suspenzije morati da prati utakmicu sa tribina.

Ova utakmica će biti specijalna i za Luisa Suareza, koji je letos oteran sa stadiona "Kamp Nou", a na koji se danas vraća prvi put posle emotivnog rastanka i suza na oproštaju od njegovog najboljeg prijatelja Lea Mesija i drugova.

Koliku su grešku čelnici katalonskog kluba napravili, pokazao je sa 19 ovosezonskih hitaca u protivničke mreže. Kakva bi to priča bila da nekim golom uništi nade o tituli doskorašnjem timu i prijateljima...

- Biće pomalo čudno za njega i naše igrače. Ali svi smo profesionalci i svi želimo najbolje za svoje timove - prokomentarisao je Kuman činjenicu da će Suarez biti velika pretnja njegovoj odbrani.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.