LALAT OTKRIO MOLBU SA KOJOM SU MU DVA IGRAČA PRIŠLA: "Ako se povredimo, mi smo na ulici, šefe!"
Foto: Printscreen/Youtube/Fk Vojvodina

pun razumevanja

LALAT OTKRIO MOLBU SA KOJOM SU MU DVA IGRAČA PRIŠLA: "Ako se povredimo, mi smo na ulici, šefe!"

Pokazali smo svima da smo za primer, da smo igrali meč samo zbog sebe. Borili smo se kao da se mi borimo za opstanak - poručio je Lalatović

Objavljeno:

Vojvodina je danas odigrala bez golova na svom stadionu protiv Radničkog iz Niša, kome su bodovi mnogo potrebniji. Trener Novosađana Nenad Lalatović nije bio nezadovoljan, pre svega zbog pristupa svojih igrača.

- Želeli smo pobedu i napadali smo svih 90 minuta. Pokazali smo da Vojvodina gleda samo svoje dvorište, ne gledamo ko se bori za opstanak, ko se ne bori, mi igramo pošteno i to smo pokazali i danas. Lopta nije htela da uđe u gol, ali jako sam zadovoljan - rekao je Lalatović.

Lalat je posebno istakao pojedine mlade fudbalere.

- Drago mi je što su igrači kojima sam danas dao šansu tu šansu u potpunosti iskoristili. Tu moram da pohvalim malog Miletića, koji je pokazao da je budućnost kluba i to je dete koje je došlo iz Crvene zvezde. On je igrač na kog Vojvodina u budućnosti ozbiljno mora da računa. Budućnost Vojvodine su Zukić i Topić koji već igraju standardno. Devetak, Miletić, Toroman... To su igrači na koje će Vojvodina ozbiljno računati sa novim trenerom od leta, koji bude došao ovde.

Potom je, kao i uvek na svojim konferencijama, trener Vojvodine izneo i jednu zanimljivost kojom je skrenuo pažnju na stanje u pojednim srpskim klubovima.

- Dva igrača su mi danas prišla... Ja njih razumem. Kažu 'šefe, ako nije problem da danas ne ulazimo u igru, imamo neke ponude, ali mi nismo produžili ugovor s Vojvodinom i ako se povredimo...' Ja sam već rekao, strah ih je da se ne povrede, jer onda oni ostaju na ulici. Kaže 'ako se povredimo, a nismo potpisali, mi smo na ulici šefe, nas niko neće hteti, mi para nemamo'. Rekao sam 'momci, apsolutno vas podržavam, u pravu ste, mi smo obezbedili Evropu.' Pokazali smo svima da smo za primer, da smo igrali meč samo zbog sebe. Borili smo se kao da se mi borimo za opstanak - zaključio je Lalatović.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.