MIHA NA PRAGU PREMIJERLIGAŠA? Napušta Bolonju i seli se kod SRBINA!
Foto: EPA

gde ima vatre...

MIHA NA PRAGU PREMIJERLIGAŠA? Napušta Bolonju i seli se kod SRBINA!

Takođe, ističe se da je Miha trenutno srećan u Bolonji, ali da je svakako spreman za novi izazov koji bi mogao, taman, da mu bude u Engleskoj

Objavljeno:

Iako smo u poslednje vreme slušali razne špekulacije na temu ostanka Siniše Mihajlovića na klupi Bolonje ili novom angažmanu, mediji sa ostrva nam donose zanimljivu vest.

Naime, očekuje se da će Roj Hodžson nakon ove sezone otići u zasluženu penziju, pa Kristal Palas već traži zamenu za trenera. Premijerligaš na toj poziciji vidi srpskog stratega Sinišu Mihajlovića, tačnije, on je jedna od dve opcije.

Hodžson je napunio 73 godine i sada mu svi predviđaju skori kraj karijere, a to povlači mnogo pitanja u Kristal Palasu gde će po takvom razvoju događaja morati da potraže alternativu na klupi.

"Il Resto del Karlino" navodi da je Mihajlović, trener Bolonje, prva opcija, a da će se za posao takmičiti sa Patrikom Vijerom koji je trenutno bez posla.

Mihajlović pre svega mora da razreši svoj status u Bolonji. On ima ugovor do juna 2023. godine, a sa platom od 2.000.000 evra godišnje je među najplaćenijim trenerima Serije A.

Italijanski medij navodi da je Kristal Palas i ranije razmišljao o angažmanu srpskog stratega i da ovo nije prevelika novost.

Takođe, ističe se da je Miha trenutno srećan u Bolonji, ali da je svakako spreman za novi izazov koji bi mogao, taman, da mu bude u Engleskoj.

Tamo bi na terenu imao i svog zemljaka, Luku Milivojevića, koji nosi kapitensku traku u engleskom timu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.