HRVATSKI FUDBALER OSUĐEN ZBOG KRAĐE: Modrić pao zbog ležaljki, stolova i stolica!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Ilustracija

NEVEROVATNO

HRVATSKI FUDBALER OSUĐEN ZBOG KRAĐE: Modrić pao zbog ležaljki, stolova i stolica!

On je tada direktoru rekao da vraća ležaljke, a kada je ovaj izašao iz garaže, bivši fudbaler opet ih je ukrcao. Zadržan je na ulazu i morao je vratiti stvari

Objavljeno: 08:25h

Bivši hrvatski fudbaler Josip Modrić (41) na Opštinskom sudu u Zadru osuđen je na uslovnu zatvorsku kaznu zbog krađa u hotelskom kompleksu "Falkensteiner resort" u Petrčanima

On je osuđenn za tri kaznena dela koja je počinio i to samo tri meseca nakon što je bežao policiji po Zadru vozeći 200 kilometra na sat, a u automobilu mu je tada pronađen kokain.

Modrić je sada osuđen jer je u decembru prošle godine krao drvene ležaljke za plažu, stoliće i stolice, a tereti se i da je iz hotela odvezao trailer slovačkih registracija na kojem se nalazio džet-ski.

Modrić je tada direktoru rekao da vraća ležaljke, a kada je ovaj izašao iz garaže, bivši fudbaler opet ih je ukrcao. Zadržan je na ulazu i morao je vratiti stvari.

Prvo je naveo da se ne oseća krivim, ipak, nakon toga je promenio svoj stav te priznao krivicuu navodeći da ne prihvata imovinskopravni zahtev oštećene strane koji je na raspravi postavljen na iznos od 20.977 evra.

Modrićeva fudbalska karijera nije dugo trajala, a igrao je za Zadar i Rijeku.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.