POKETINO SE NADA DOBROM REZULTATU U REVANŠU: "Zaslužili smo vođstvo, ali oni su bili bolji u nastavku" (FOTO)
Foto: EPA/YOAN VALAT

NADA I DALJE POSTOJI

POKETINO SE NADA DOBROM REZULTATU U REVANŠU: "Zaslužili smo vođstvo, ali oni su bili bolji u nastavku" (FOTO)

Siti na revanš u Mančester nosi prednost od 2:1

Objavljeno: 09:38h

Fudbaleri Pari Sen Žermena poraženi 2:1 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino istakao jeda se, uprkos lošoj igri svoje ekipe u drugom poluvremenu, nada dobrom rezultatu u revanšu.

Siti na revanš u Mančester nosi prednost od 2:1, iako je francuska ekipa imala prednost.

- Bila su ovo dva različita poluvremena – u prvom smo bili dobri, ali teško je eliminisati tim kao što je Siti. Zaslužili smo naše vođstvo, ali oni su bili bolji u nastavku. Dva gola koji su dali bili su prilično slučajni, ali su stvorili više šansi. Golovi koje smo primili su zaista bili razočaravajući. Teško je to prihvatiti, ali dešavaju se takve stvari. To je veoma bolno - izjavio je 49-godišnji Maurisio Poketino.

- Teško je objasniti zašto smo bili bolji u prvom poluvremenu, a oni u drugom. Bili su agresivniji, teško nam je bilo da izađemo na kraj sa njima fizički. Nismo pokazali pravu energiju. Što se tiče crvenog kartona – možda je mogao i da bude žuti. To je bila akcija. Oni imaju prednost, ali u fudbalu morate da verujete - rekao je trener francuskog šampiona.

Poketinove izabranike očekuje velika bitka do kraja prvenstva za titulu, pošto su trenutno drugoplasirani na tabeli sa bodom manje od Lila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.