STANOJEVIĆ 'NE VOLI' EKIPE POPUT PROLETERA: Sećam se kako smo pobedili u Beogradu...
Foto: Starsport©

maksimalno motivisani

STANOJEVIĆ 'NE VOLI' EKIPE POPUT PROLETERA: Sećam se kako smo pobedili u Beogradu...

Šef stučnog štaba crno-belih se osvrnuo i na sutrašnji žreb za domaćina finala Kupa Srbije

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da je njegova ekipa izuzetno oprezna pred gostovanje Proleteru.

Partizan sutra gostuje Proleteru u 34. kolu Superlige Srbije.

- Igramo sa Proleterom, koji je promenio trenera, u poslednje vreme nisu u dobroj formi, iako su bili stabilni tokom većeg dela sezone. Sećamo se na koji način smo pobedili u Beogradu (1:0, golom Filipa Holendera u 90+1. minutu, prim.aut), izuzetno smo oprezni u svakom smislu reči. Lično ne volim da igram protiv ekipe koja je promenila trenere. Pripremam se ozbiljno na način igre protivnika i kako njhov trener razmišlja. Znamo koje igrače imaju, na koji način mogu da igraju. To je u suštini problem, ali idemo potpuno spremni tamo - kazao je Stanojević.

Upitan je koliko mu je teško da motiviše ekipu kada je trka za titulu praktično gotova.

FK Partizan
foto: Starsport©

Rekao je da mu "nije uopšte teško".

- Motivisani smo na svakom terenu, to se pokazalo protiv Mačve, Radničkog, Spartaka... Maksimalno smo motivisani. Bilo bi ponižavajuće da neko ko obuče dres Partizana nije maksimalno motivisan - naveo je Stanojević.

Utakmica će se igrati sutra od 16.55 u Novom Sadu.

Šef stučnog štaba crno-belih se osvrnuo i na sutrašnji žreb za domaćina finala Kupa Srbije, u kom će se sastati sa Crvenom zvezdom.

- Lično sam bio za neutralan teren, ali postoje neke procedure i ljudi koji se bave time. Ne bih se mešao, samo sam izneo lični stav. Poštujem bilo koju odluku. Ne bih se udubljivao u to. Kako bude, mi smo spremni gde god i kad god. Srećni smo i zadovoljni što smo izbacili sve superligaše, što smo Vojvodinu dobili na njihovom stadionu. U jednom velikom derbiju, nećemo se time opterećivati - zaključio je Stanojević.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.