STANOJEVIĆ ISTAKAO DA IZNAD NJEGOVOG IMENA UVEK MOŽE DA STOJI ZNAK PITANJA: Ja sam daleko od istorije PARTIZANA!
Foto: Starsport©

Uvertira pred subotičane

STANOJEVIĆ ISTAKAO DA IZNAD NJEGOVOG IMENA UVEK MOŽE DA STOJI ZNAK PITANJA: Ja sam daleko od istorije PARTIZANA!

Govoreći o pritisku, on je naveo da uvek sebi nameće veći pritisak nego što bi bilo ko mogao jer je "svestan šta znači voditi Partizan"

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas, govoreći o svojoj budućnosti, da je potrebno da mu veruju igrači, klub i navijači i istakao da je uvek spreman da "stavi znak pitanja ispred svog imena".

- Ja sam neko ko se svakodnevno dokazuje, volim da prihvatam odgovornost, iznad mog imena uvek može da bude znak pitanja. Meni je najvažnije da mi veruju ekipa, klub i navijači. Ako kod jedne od te tri stvari ima zarez, onda možemo da pričamo na tu temu - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare uoči utakmice sa Spartakom.

- Dve stvari su bitne za uspeh jednog trenera. Prva stvar je rezultat koji vam daje legitimitet. Druga stvar je, ako nemate rezultate, da li imate osećaj da to ide u dobrom pravcu. U svakom trenutku sam spreman da stavim znak pitanje ispred svog imena - dodao je on.

Govoreći o pritisku, on je naveo da uvek sebi nameće veći pritisak nego što bi bilo ko mogao jer je "svestan šta znači voditi Partizan".

Aleksandar Stanojević, Večiti derbi, 164. veciti derbi
foto: Starsport©

Fudbaleri Partizana, posle plasmana u finale Kupa Srbije, sutra dočekuju subotički Spartak, u utakmici 33. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su drugi na tabeli domaćeg šampionata sa 80 bodova, dok je Spartak sedmi sa 47 bodova.

- Sećamo se poslednje utakmice sa Spartakom koju smo igrali u Subotici... Spartak napada sa dosta igrača, mogu u svakom trenutku da budu opasni. Igramo kod kuće, u dobroj smo formi i očekujemo dobru utakmicu - rekao je Stanojević u uvodu konferencije za novinare.

Upitan da li je baš pobeda u Subotici bila jedan od najznačajnijih impulsa u stvaranju Partizana sposobnog da pobedjuje u seriji, Stanojević je odgovorio da je to bio najznačajniji momenat.

- Nije to jedan od najznačajnijih, nego je najznačajniji momenat koji nam dao jedan impuls, energiju, od tog trenutka smo dobili na zajedništvu... Sigurno je to najznačajniji trenutak u ovom periodu - rekao je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

On je naveo da su crno-beli iz meča s Vojvodinom izašli roviti i da će sigurno biti promena u timu za sutrašnju utakmicu protiv Spartaka.

Protiv Partizana će sutra igrati i sin legendarnog srpskog sudije Milorada Mažića.

- Nikad se nisam pribojavao Mažića, uvek mi je bilo drago da nam on sudi sa njegovim timom koji je izvanredan. Drago mi je što Mažić nema breme oca fudbalera, nego ima breme oca sudije, pa neka se izbori sa tim. Želim mu sve najbolje - rekao je Stanojević.

Na pitanje koliko ga motiviše to da bi ga osvajanje Kupa Srbije upisalo u Partizanovu istoriju sa četiri osvojena trofeja, Stanojević je rekao:

- Da je 40 možda bismo mogli da pričamo o istoriji. Čast mi je da negde stoji moje ime, ali daleko sam ja od istorije Partizana.

Utakmica Partizan - Spartak se igra sutra od 19.30 na stadionu u Humskoj.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.