PA ZAR I TI, KUME!? Aleksandra Čeferina iznenadio potez svog najboljeg prijatelja
Foto: AP

duboko ga je razočarao

PA ZAR I TI, KUME!? Aleksandra Čeferina iznenadio potez svog najboljeg prijatelja

Pohlepa je očito toliko snažna da uništava sve ljudske vrednosti

Objavljeno: 18:28h

Prvi čovek UEFA-e Aleksandar Čeferin ne može da se smiri od saznanja da je osnovana Superliga Evrope, koju su formirali 12 najbogatijih klubova.

Slovenac je na današnjoj konferenciji, žestoko napao jedne od glavnih protagonista ove lige, Eda Vudvorda i Andreu Anjelija, za koje misli da su ga prevarili.

Da stvar bude po Čeferina još teža jeste i to da je Anjeli kum Aleksandru, praktično su jedna porodica, a Slovenac je čak i krstio ćerku predsednika Juventusa:

Andrea Anjeli
foto: EPA/Alessandro Di Marco

- Nikad u životu nisam video takve ljude. Anjeli je najveće razočarenje u mom životu. Nikad nisam upoznao osobu koja toliko može da laže, to je neverovatno. Čuli smo se u subotu poslepodne i rekao mi je da su to samo glasine i da od toga nema ništa. Nakon toga mi je rekao da ćemo se čuti i onda je isključio telefon. Pohlepa je očito toliko snažna da uništava sve ljudske vrednosti.

- Vudvord me je nazvao u četvrtak i rekao da je zadovoljan promenama koje stižu u Ligu šampiona, te da bi želeo da razgovara o finansijskom fer-pleju. Svašta sam u životu radio, bio sam advokat u krivičnim postupcima, ali ovo nikad nisam doživeo. Nisam znao da se oko mene nalaze zmije, ali sad znam - kaže Čeferin.

Sve u svemu bez obzira na ove novosti, sezona Lige šampiona će od sezone 2024 imati novi format, a i aktuelna će se završiti kao sve prethodne.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.