IZVEŠTAJ SUDIJE UKOPAO BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: Žestoka kazna za Crnogorca!
Foto: Starsport©

Auuu

IZVEŠTAJ SUDIJE UKOPAO BIVŠEG FUDBALERA PARTIZANA: Žestoka kazna za Crnogorca!

Orsato je nakon utakmice podneo izveštaj u kojem je napisao da je Savić prema njemu uputio nekoliko uvreda, te da je vređao još jednog od igrača londonskog kluba

Objavljeno:

Atletiko Madrid ove sezone se od Lige šampiona oprostio u osmini finala nakon poraza od Čelsija.

Čelsi je lakše od očekivanog uspeo da prođe u četvrtfinale jer su u dve utakmice sa ukupnih 3:0 uspeli da pobede Atletiko Madrid.

Revanš utakmica se igrala na Stamford Bridžu i Plavci su slavili sa 2:0, ali ovaj meč obežio je crnogorski defanzivac Stefan Savić koji je u finišu utakmice dobio direktan crveni karton.

Savić je dobio crveni karton nakon što je laktom u prsa udario Antonija Rudigera, a sudija Daniele Orsato mu je pokazao put ka svlačionici što je itekako iznenadilo Crnogorca.

Orsato je nakon utakmice podneo izveštaj u kojem je napisao da je Savić prema njemu uputio nekoliko uvreda, te da je vređao još jednog od igrača londonskog kluba.

UEFA nije imala milosti prema njemu i danas je potvrdila da je Savić žestoko kažnjen zbog svog ponašanja na utakmici protiv Čelsija kada je dobio crveni karton.

Naime, Savić je dobio suspenziju od četiri utakmice u evropskim takmičenjima što znači da neće igrati na početku sezone u grupnoj fazi Lige šampiona.

Crnogorski defanzivac već nekoliko sezona je standardan u ekipi Dijega Simeonea. Ove sezone u svim takmičenjima upisao je 35 mečeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.