ZVEZDA IMA LEVOG BEKA ZA SLEDEĆU SEZONU: Alternativa za Rodića spremna, Stanković ga DOBRO ZNA!
Foto: Starsport©

ovo nije loše

ZVEZDA IMA LEVOG BEKA ZA SLEDEĆU SEZONU: Alternativa za Rodića spremna, Stanković ga DOBRO ZNA!

Mladi bek ove sezone na pozajmici je u Dinamu iz Pančeva

Objavljeno:

Crvena zvezda cele sezone kuburi sa levim bekom, pored Milana Rodića ali ovaj igrač nije uspevao da odigra svaki minut, pa su na toj poziciji rotirani Marko Gobeljić, Strahinja Eraković, Miloš Degenek, pa čak i El-Fardu Ben, Aleksa Vukanović i Andrija Radulović.

Čekajući povećanje broja stranaca u domaćem fudbalu, kao i signal Mladenovića da se predomislio i da bi se vratio u srpski fudbal, Zvezda je potencijalno rešenje pronašla u sopstvenim redovima, ali na utakmicama drugog kluba.

Radi se o Marku Konataru koji se uklapa u "bonus" pravilo za narednu sezonu, pošto je rođen 25. marta 2000. godine koga trener Dejan Stanković veoma dobro poznaje, pošto je prošao pripreme sa crveno-belima.

Marko Konatar
foto: FK Crvena zvezda

Mladi bek ove sezone na pozajmici je u Dinamu iz Pančeva.

Nastupio je na deset utakmica kod trenera Dragana Aničića, bivšeg šefa Mačve i Voždovca, a zabeležio je čak tri pogotka i asistenciju što svakako raduje Zvezdu.

Vidi se da je radio na sebi u prethodnom periodu i da može još da pokaže, tako da se očekuje na početku priprema Crvene zvezde za novu sezonu, a ako ostavi utisak - mogao bi da bude rešenje za "bonus" pravilo koje često zna da ga natera na glavobolju.

Bio bi posebno koristan pošto će najverovatnije dvojica-trojica aktuelnih "bonusa" otići na leto, a pri prvom timu ostaju još Eraković i Krstović, videćemo ko još iz Grafičara.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.