BIVŠI TRENER RADNIČKOG BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Tončev mi je NAREDIO da ubacim Stankovića"
Foto: Printscreen/youtube/South Media

NOVI DETALJI

BIVŠI TRENER RADNIČKOG BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Tončev mi je NAREDIO da ubacim Stankovića"

Sve ovo dogodilo se na utakmici 32. kola Superlige Srbije u sezoni 2017/18.

Objavljeno: 20:17h

Ove srede isplivao je još jedan skandal u srpskom fudbalu. Posle tri godine otkrivena je afera u koju su umešani bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza i nekadašnji predsednik niškog Radničkog Ivica Tončev.

U pitanju je slučaj koji se desio na utakmici 32. kola Superlige Srbije u sezoni 2017/18 i gostovanju Crene zvezde na Čairu kada je u 88. minutu u igru ušao malo poznati Predrag Stanković, kome je to bio prvi i poslednji nastup za Radnički. Reč je o bivšem vozaču i prijatelju tadašnjeg predsednika FSS Slaviše Kokeze.

U to vreme je Kokeza bio u dobrim odnosima sa Tončevima i zato je sa lakoćom moglo da prođe sve što bi mu "dunulo". Tadašnji trener "Reala sa Nišave" Dragan Recko Antić u razgovoru za "Novosti" rekao je da mu je bilo naređeno da ubaci Stankovića u igru, što je on i učinio u 88. minutu meča kad je izveo legendu kluba Sašu Stojanovića.

- Ivica Tončev je voleo da sastavlja tim i on mi je naredio da ubacim Stankovića protiv Zvezde. On i Badža su ga registrovali, trenirao je u Radničkom, a igrao je samo tada, i to desetak minuta. Izaći će još mnogo prljavštine koje su braća Tončev napravila u srpskom fudbalu. Oni su i zloupotrebljavali Kokezu. Bio im je dobar kada su sudije bile na strani Radničkog 90 prema 10, a sada kada su 50-50, ne valja im. Mene su suspendovali 17 meseci, kao da sam ubio nekoga, a ja sam se samo borio protiv takvih ljudi i za svoj klub - rekao je Dragan Antić.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.