SIN ZVEZDANA TERZIĆA DOBIO FUNKCIJU U ZVEZDI: Kostadin ima novi posao
Foto: Starsport©

NOVI POSAO

SIN ZVEZDANA TERZIĆA DOBIO FUNKCIJU U ZVEZDI: Kostadin ima novi posao

Kostadin je u mladosti bio poznat po burnim vezama, ali se nakon toga "skrasio", a prošle godine se i oženio i ubrzo je sa suprugom Valentinom dobio sina Vuka

Objavljeno:

Crvena zvezda je dobila pojačanje u rukovodstvu kluba, pošto je od 1. aprila na Marakanu stigao sin Zvezdana Terzića, Kostadin Terzić, koji je zaposlen na funkciji jednog od pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića, piše "Telegraf".

Telegraf je dobio potvrdu ove informacije sa Marakane, pa će tako Kostadin posle rada u Fudbalskom savezu Srbije u svoj CV upisati i rad u Crvenoj zvezdi.

Kostadinu je posle dve godine, 1. aprila istekao ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, gde je bio menadžer za razvojne projekte sa UEFA, posebno zadužen za implementaciju VAR-a u Srbiji. Nedavno je završio master studije u organizaciji UEFA, postao je "venue" direktor na UEFA utakmicama od naredne sezone. Od 1. aprila je zvanično zaposlen na Marakani kao jedan od nekoliko pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića.

Kostadin je u mladosti bio poznat po burnim vezama, ali se nakon toga "skrasio", a prošle godine se i oženio i ubrzo je sa suprugom Valentinom dobio sina Vuka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media