STANOJEVIĆ: Moramo da budemo fokusirani, ne plašim se reakcije igrača, ne može da igra neko ko ne zaslužuje!
Foto: Starsport©

da vidimo gde smo

STANOJEVIĆ: Moramo da budemo fokusirani, ne plašim se reakcije igrača, ne može da igra neko ko ne zaslužuje!

Radnički u Beograd dolazi s novim trenerom, Nikolom Stankovićem

Objavljeno: 16:30h

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Radničkog pokazati karakter i istakao da se ne plaši reakcije igrača posle poraza u "večitom" derbiju.

- Znamo da su se igrači ispraznili, pre svega psihički, na derbiju. Moramo da budemo fokusirani, da budemo pravi na našem stadionu, da pokažemo mentalitet i karakter... Da vidimo gde smo i šta smo, kakav nam je karakter i način funkcionisanja posle teške utakmice - rekao je Stanojević na onlajn konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana, koji su posle poraza u "večitom" derbiju od Crvene zvezde ispali iz trke za titulom, dočekuju sutra niški Radnički u meču 31. kola Super lige Srbije.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Stanojević je naveo da su svi igrači zdravi i spremni, ali je i najavio da će sigurno biti četiri-pet promena u timu u odnosu na prethodni meč.

- Ne plašim se reakcije igrača. Nema šanse da oni ne uđu 200 odsto u utakmicu koncentrisano, to bi bilo nenormalno, a kako ćemo igrati - videćemo - rekao je trener Partizana.

Radnički u Beograd dolazi s novim trenerom, Nikolom Stankovićem, i posle tri vezana poraza u domaćem šampionatu, pa su novinari pitali Stanojevića da li su ga iznenadili loši rezultati Nišlija.

- Ne bih komentarisao Nišlije u tom kontekstu, oni najbolje znaju kakva je kod njih situacija... Novi trener je došao, imaće jedan-dva treninga i teško da će moći mnogo da promeni, ali će nama doneti nedoumice jer ne znamo kako će igrati - rekao je Stanojević.

- Pratili smo njegov rad ranije, bio je uspešan u Milanovcu, znamo kako je igrao i radio, ali ne znamo kako će sad biti. To nam je jedina bojazan jer volimo dobro da se pripremimo pred svaku utakmicu - dodao je on.

FK Partizan, Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Partizanov akcenat u finišu sezone biće osvajanje trofeja u Kupu Srbije, pa je novinare zanimalo da li će modifikovati trenažni proces, možda i tim u prvenstvu, s ciljem da crno-beli u polufinalu i finalu budu najjači.

- Imamo tešku utakmicu u polufinalu (protiv Vojvodine), ali razmišljamo korak po korak. Sigurno da ćemo neke stvari modifikovati. Imamo obavezu da pobeđujemo i svaki put da izvedemo najjači sastav - rekao je Stanojević.

Upitan da li planira da u finišu prvenstva nekim igračima poveća minutažu, da uvede debitante, Stanojević je istakao da to prvo mora da se zasluži.

- Šansu da dajem nekome ko ne zaslužuje neću. Ima igrača koji treniraju s nama, koji zaslužuju i dobiće šansu. Igraće najbolji. Mladi igrači dobijaju šansu na svakoj utakmici. I sada će isto tako biti. Ima još utakmica do kraja, ništa nećemo raditi preko reda - zaključio je Stanojević.

Utakmica izmedju Partizana i Vojvodine na programu je sutra od 19.00 na stadionu u Humskoj.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.